Последното съобщение на Кобе Брайънт в Туитър преди трагичната му

...
Последното съобщение на Кобе Брайънт в Туитър преди трагичната му
Коментари Харесай

Последният Туит на Кобе е за ЛеБрон

Последното известие на Кобе Брайънт в Туитър преди трагичната му крах в злополуката с хеликоптер е било за ЛеБрон Джеймс.

Трагедията се случи тъкмо откакто ЛеБрон Джеймс изпревари Коби във безконечната ранглиста на реализаторите в НБА, заемайки третото място. Именно с това събитие е обвързван и последното известие в Туитър акаунта на Черната мамба преди гибелта му. В него той поздравява ЛеБрон за достижението и му споделя, че продължава да дърпа играта напред. То приключва с „ Респект, братко “. Това е и следващото доказателство за класата на Коби.

Трагичната гибел на Кобе Брайънт помрачи всички срещи в НБА, които трябваше да се игрят в неделя вечер. Програмата продължи, само че беше видно, че на никой не му се играе. Кайри Ървинг напусна " Медисън Скуеър Гардън " след новината за трагичната гибел на Коби Брайънт, и не се върна за мача на Бруклин против Ню Йорк Никс.

Ървинг и Коби бяха изключително близки, макар че не са играли дружно. Пол Джордж прикани мачовете да спрат.

Доста от работещите към НБА анализатори и коментатори също обявиха, че им е извънредно мъчно да продължат. Преди дуелите играчи и треньори, и почитатели, плачеха в залите.
Всички срещи започнаха с респект към Коби по един или различен метод. В множеството случаи тимовете съзнателно оставяха топката 24 секунди за неточност, или 8 секунди в задно поле, поради номерата на Брайънт - 8 и 24. Трей Йънг излезе с №8 на своя екип за мача на Атланта.

Младият гений на Маями Тайлър Хиро прикани всички тимове в НБА да изтеглят №24 от приложимост.

Фенове се събираха цяла вечер към Стейпълс сентър в Лос Анджелис. Там тази нощ се състояха и музикалните награди Грами...i
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР