Последното съдебно поражение на Доналд Тръмп в съд в Ню

...
Последното съдебно поражение на Доналд Тръмп в съд в Ню
Коментари Харесай

Решението за измама на Тръмп добавя към неговата поредица от съдебни загуби в Ню Йорк

Последното правосъдно проваляне на Доналд Тръмп в съд в Ню Йорк – смайваща присъда за 354 милиона $ за връщане на приходите от десетилетие на машинация, плюс съвсем 100 милиона $ рента — слага изумителен знак върху невиждана поредност от загуби в родния му щат.

Тръмп и компанията му не завоюваха в поредност от скъпи, каскадни високопоставени правосъдни борби в Ню Йорк през последните 14 месеца. Това беше равносметка без казус, като съдиите и правосъдните заседатели заключиха, че Тръмп и компанията му са взели участие в нелегално държание от години.

Загубите на Тръмп идват в щатски и федерални съдилища, цивилен и наказателни, в решения от журита и съдии. Общо 30 правосъдни заседатели в три каузи са се произнесли единомислещо против Тръмп или неговата компания. Едно от тези правосъдни заседатели беше формирано от жители от мощно либерален Манхатън, само че двама пристигнаха във федералния съд в Южния окръг на Ню Йорк, с набор от правосъдни заседатели от по-политически разнообразни предгр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР