Последното излизане заедно на принц Уилям и принц Хари беше

...
Последното излизане заедно на принц Уилям и принц Хари беше
Коментари Харесай

Последната публична поява на Уилям и Хари заедно беше „илюзия“, а не помирение, твърди източник

Последното излизане дружно на принц Уилям и принц Хари беше просто „ заблуда “, кралски сътрудник твърди, че му е казано от близки източници на Кралското семейство.

Разходката в Уиндзор видя по какъв начин „ Fab Four “ се сплотиха, с цел да гледат почести и да поздравят доброжелатели след гибелта на кралицата през септември 2022 година и това беше последният път, когато Уилям и Хари – и принцесата Кейт и Меган Маркъл - се появиха обществено дружно.

Авторът на бестселъри Робърт Джобсън твърди в книгата си „ Нашият крал “, че макар че Съсекс се причисли към Уелс в нещо, което изглеждаше като някакъв тип помиряване, то не беше. Той твърди, че това е просто „ заблуда “ за камерите и е казано по този начин от източници, близки до тях.

В книгата си господин Джобсън написа: „ Катрин по-късно призна пред върховен кралски член, че такова е било неприятното възприятие сред двете двойки, взаимната разходка е едно от най-трудните неща, които в миналото е трябвало да направи. “ Докато журналистът и биограф Омид Скоби написа в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР