Последното десетилетие се характеризира с истински бум във фитнес индустрията,

...
Последното десетилетие се характеризира с истински бум във фитнес индустрията,
Коментари Харесай

България изпреварва световните тенденции във фитнеса

Последното десетилетие се характеризира с същински взрив във фитнес промишлеността, която се чака да продължава своя напредък и отсега нататък. Темпът на напредък е 8,7% в международен мащаб, като се чака приходите тази година да доближат близо 100 милиарда $. Хората от ден на ден се вълнуват и са подготвени да опитат нови и нови типове тренировки. Техните условия и упования към качеството и разнообразието на услуги във фитнес центровете се усилва. Потребителите стават все по-взискателни.
През последните години се следят няколко фитнес трендове, които се чака да бъдат водещи и за 2020 година Сред тях несъмнено са високо интензивните интервални тренировки, известни с абревиатурата си на британски HIIT, spinning и функционалните тренировки. Водещите международни фитнес клубове обаче стартират от ден на ден да дават приоритет на духовното и менталното благоденствие. Според експертите в региона, „ Тренировките за душата “ ще излязат на напред във времето през новата година. Фокусът ще бъде върху психологичното здраве преди и след тренировката.

България се оказа измежду страните отличници, в които фитнес промишлеността съумява освен да улови водещите международни трендове, само че и да бъде модернист като изпреварва страни като Англия. На острова сега бутиковите фитнес студия са същински шлагер, които на собствен ред са почнали да оферират проведени преходи измежду природата. У нас от дълго време потребителят получава същото качество освен това в доста по-достъпна среда. Философията на бизнес модела на фитнес и спа веригата “Pulse Fit ” се оказа в известна степен пророческа за сектора. Преходите измежду природата съчетани с подбрани забавни направления са от дълго време запазена марка на българската верига. Залага се на концепцията от разнородни благоприятни условия за тренировки, задоволяващи оптимално упованията на потребителите, които от ден на ден ценят своето персонално време. За тях това е освен време за поддържане на положителната физическа форма, само че също по този начин време за релакс, да бъдеш със себе си и самичък да прецениш по какъв начин да го изживееш – самичък или в компания.

По-гъвкавите мениджъри стартират да употребяват фитнес и спа центровете, като място, в което техните подчинени да прекарат време дружно в неофициална среда. Проучванията сочат, че събирането на екипа отвън общоприетата работна среда, заздравява връзките сред чиновниците, тяхната работливост и усъвършенства културата на взаимоотношение. Особено подобаващи за сходен цели са spinning тренировките. В това отношение най-новият фитнес и спа център на “Pulse Fit ” в Младост безспорно е изпреварил времето си. Той се обрисува да се трансформира в чудесно място за проведени групови тренировки и отмора посред динамичността в града. “Pulse Fit Младост ” разполага с новаторско 5D спининг студио, което пресъздава неповторимо прекарване за сетивата.

Улнес и спа зоните във фитнес центровете занапред ще претърпят своето развиване. Те последователно се трансформират и в място за другарство и социализация. Затова е значимо при тяхното планиране и създаване да се има поради опцията за контакт сред клиентите. Ако за едни фитнес залата и спа зоната са място за уединение, то за други пък е опция да прекарат време със своите другари или сътрудници и да не са сами измежду непознати. Но по какъв начин да се задоволят толкоз разнообразни стремежи и потребности? И допустимо ли е? Мениджмънтът на “Pulse Fit ” потвърди, че е допустимо! Решението е допълнително пространство и нюх към това, което следва в тази все по-динамична и изменяща се промишленост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР