Последно време Xiaomi Redmi 4X може да се похвали с

...
Последно време Xiaomi Redmi 4X може да се похвали с
Коментари Харесай

Ето с какво OUKITEL C8 превъзхожда Xiaomi Redmi 4X

Последно време Xiaomi Redmi 4X може да се похвали с огромни продажби. Но в този момент OUKITEL предложи на пазара своя първи смарт телефон с “безкраен” екран и съответствие на страните 18:9. Нека съпоставим опциите на двата телефона и да разберем за какво е по-добре да си купим OUKITEL C8.


Дисплей и улеснение



Спецификациите на OUKITEL C8 са по-различни. На първо място, телефонът разполага с 5,5-инчов 18:9 екран, до момента в който в Redmi 4X се употребява 5,0-инчов екран със съответствие на страните 16:9. Дисплеят на C8 е по-тънък и по-тесен, а дизайнът е безрамков и по този метод външният тип на устройството е по-съвременен и хубав. Телефонът е доста комфортен в ръката, изключително в игрите и при гледането на видео. Впечатленията от C8 са по-добри и във връзка с размера, OUKITEL C8 е победител.

По-разнообразни цветове



C8 предлага 5 цвята на корпуса. Това е по-разнообразно от Redmi 4X, който има единствено 3 цвята. При C8 е по-лесно да се избере подобаващия цвят за другите усети на хората.

Снимки



Снимането е изключително значимо, изключително при еднакъв размер на паметта. Сравнителното изображение демонстрира, че C8 дава по-топли цветове с по-висока плътност на цвета. Снимките с Redmi 4X наподобяват като че ли правени с филтър и нямат дълбочина на изображението.

Контраст на спецификациите



Пълните механически характерности и на двата телефона са оповестени на доста места в интернет и всеки може да ги прегледа най-подробно. Хардуерът е съвсем идентичен и в този случай изненадата идва от цената. OUKITEL C8 се продава единствено за $69,99 , до момента в който RedMi 4X коства $109. OUKITEL поставя огромни усилия за предлагането на постоянен и доходоносен артикул. C8 е един от тях и при сравнението на OUKITEL C8 с XiaoMi RedMi, крайният резултат очевидно е в интерес на C8. По-подробна информация за закупуването на смарт телефона можете да получите от уеб-страницата на OUKITEL C8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР