Последно време Facebook стана една от най-критикуваните IT компании. Много

...
Последно време Facebook стана една от най-критикуваните IT компании. Много
Коментари Харесай

Стив Возняк: Гади ми се от Марк Зукърбърг и политиката на Facebook

Последно време Фейсбук стана една от най-критикуваните IT компании. Много по-често се появяват известия за следващ скандал, приключване на данни и недобросъвестно отношение към потребителите, в сравнение с потребни обновявания да вземем за пример.

Съоснователят на Apple Стив Возняк без изключително да сортира думите си, разяснява последните събития във Фейсбук в изявление за CNBC и на конференцията CME Group Global Financial Leadership във Флорида. Возняк е уверен, че Фейсбук напряко е не запомнила, че хората са по-важни от технологиите и че не може парите да се слагат над морала.

„Днес тази компания няма да помръдне и дребния си пръст, в случай че това не ѝ донесе облага. Зукърбърг непрестанно приказва за благоприятни условия, които има намерение да даде на потребителите, за въвеждането на нова открита политика и за всякакви потребни функционалности. Но аз не виждам нищо в действителност ценно“ – съобщи Возняк.

Съоснователят на Apple е уверен, че Фейсбук би трябвало да преразгледа своето отношение в областта на таргетираната реклама. Потребителите би трябвало да знаят, в кои рекламни описи са включени и и по какви правила са включени там. И в случай че не им хареса, да имат опция да се махнат оттова.

„Гади ми се от шефове, които по всевъзможен метод заобикалят директните отговори, заобикаляйки решаването на в действителност значимите проблеми. Те не подхващат никакви дейности с цел да оказват помощ на хората. Аз постоянно ще бъда на страната на индивида, който няма по какъв начин да устои на въздействието на една голяма корпорация„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР