Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers.

...
Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers.
Коментари Харесай

Има ли Селена Гомес нов мъж в живота си

Последно Селена Гомес бе свързвана с Дрю Тагарт от Chainsmokers. Предполагаше се, че двамата са дружно, откакто през януари бяха видяни дружно на боулинг. Певицата и актриса обаче опроверга слуховете като разгласява към този момент заличен Instagram пост, в който разкри, че е необвързана.
 Как наподобява Селена Гомес в булчинска рокля (на снимачната площадка на Only Murders in the Building)
Селена Гомес като младоженка

Бялото несъмнено ѝ отива

По-късно тя качи видео в TikTok, което озаглави: " Все още съм тук и го диря ", говорейки за любовта, най-вероятно. Ето че не мина доста време и за Селена Гомес още веднъж се приказва, че е обвързана, защото е била видяна в Ню Йорк на среща с музиканта от One Direction Зейн Малик.

Новината за срещата им е изтекла в TikTok откакто индивидът зад акаунта @klarissa.mpeg е споделила известията, които си е разменила с другарка, която твърди, че е посрещнала двойката в ресторанта, в който работи.

Любопитно е, че срещата на Селена Гомес и Зейн Малик идва единствено седмици откакто тя го е последвала назад в Instagram. Тя е също по този начин една от едвам 18-те акаунта, които артистът следва в обществената мрежа.
 Селена Гомес, новата най-следвана жена в Instagram и отдръпването ѝ от обществените мрежи
Коя е най-следваната жена в Instagram

Измести даже Кайли Дженър

За Зейн Малик се знае, че не се е срещал обществено с никого, откогато през октомври 2021 година приключи връзката си с модела Джиджи Хадид. Двойката, която беше за първи път дружно през 2015 година, в този момент има двегодишна дъщеричка на име Кай, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР