Последно сбогом в столичния квартал Бояна“МВР и ДАНС забравиха за

...
Последно сбогом в столичния квартал Бояна“МВР и ДАНС забравиха за
Коментари Харесай

700 близки и приятели изпратиха Алексей Петров

Последно довиждане в столичния квартал „ Бояна “
Министерство на вътрешните работи и ДАНС не помниха за своя чиновник

Близо 700 близки, другари, сътрудници и земляци на Алексей Петров пристигнаха през днешния ден на опелото му в гробищния парк „ Св. Архангел Михаил “ в столичния квартал „ Бояна “.

На поклонението бяха хора с разнообразни специалности, само че не и настоящи политици, депутати или публични представители на Министерство на вътрешните работи и ДАНС – структури, за които Петров бе работил в най-хубавите години от живота си.

Последно довиждане с Петров си взеха сътрудниците му от застрахователната компания „ Лев Инс “ и от Съюза за стопанска самодейност в лицето на създателя му и почетен ръководител Валентин Моллов и настоящия ръководител Кузман Илиев.

Сред опечалените бяха икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев и предприемачът Пламен Бобоков, юрист Ина Лулчева, която с години защитаваше Петров по делото „ Октопод “, както и юрист Лъчезар Таков – сътрудник на Алексей от отряда на баретите, който бе придружаван от сина си - юрист Любомир Таков.

Федерацията по карате бе показана от огромна група, в която бе и олимпийската шампионка Ивет Горанова, а от Тетевен дойдоха три рейса с локални хора, потресени от убийството на техния прославен нашенец.

До момента Министерство на вътрешните работи няма никаква концепция кой може да е поръчал или направил атентата против Алексей Петров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР