Последно предупреждение отправи шеф Виктор Ангелов към целия женски отбор

...
Последно предупреждение отправи шеф Виктор Ангелов към целия женски отбор
Коментари Харесай

Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев в Hell`s Kitchen?

Последно предизвестие насочи началник Виктор Ангелов към целия женски тим в Hell’s Kitchen нощес. След следващото им разочароващо показване по време на вечерната резервация, застрашени от изпъждане бяха темпераментната Царина, собственичката на два ресторанта и четири магазина в Пловдив Светла и Мисис Баба - Магдалена. Строгият, само че обективен владетел в Кухнята на Ада реши да ги помилва, само че ги увери, че това ще бъде финалният им късмет да покажат какво могат в надпреварата.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
Денят за Червените дяволи, както те сами се назовават, стартира с мастър клас от “Ангелите на началник Ангелов ” - началник Светла, началник Никола и началник Дани Спартак. След него алените трябваше да пресъздадат напълно показаните им предписания. Най-слабо със задачата се оправиха Светла и младата брокерка Симона, които се подредиха един до друг с Царина и колоритния Чоткин като горди притежатели на оранжеви престилки тази седмица.

Четиримата номинирани получиха късмет да отвоюват своите куртки назад и в края на кулинарната задача се избавиха Чоткин и Светла. Царина и Симона трябваше да поведат двата тима към сполучливо осъществяване на поръчките на всички посетители.
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
Начело на Червените застана Царина, а Сините поведе Симона, която се надяваше да получи късмет да потвърди себе си. Сценарият в женския тим се оказа добре прочут, а хаоса и вътрешните спорове бързо взеха превес. По изцяло противопоставен метод се разви вечерта за Симона и мъжкия тим, които макар някои дребни турбуленции, съумяха да издадат всички свои поръчки и да изпратят гостите си удовлетворени и с усмивка на разположение.



Днес в най-известния ресторант в България ще влезе цяло съзвездие от огромни имена, отпред със международния първенец и рекордьор по повдигане на тежести Карлос Насар, Тервел Пулев и участниците от “Игри на волята ” 5 - Мартин Николов - Елвиса, Денислава Велкова, Крум Апостолов и Моника Николаева.
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
Кой ще се раздели с фантазията за първото място? Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев? Гледайте вълнуващия епизод на Hell’s Kitchen 6 днес от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в  и формалните профили на предаването във, и .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР