Последно преди фаталната катастрофа известният журналист Милен Цветков е говорил

...
Последно преди фаталната катастрофа известният журналист Милен Цветков е говорил
Коментари Харесай

Последните думи на Милен Цветков преди катастрофата: Калина, обичам те

Последно преди съдбовната злополука известният публицист Милен Цветков е приказвал с щерка си Калина. И думите му са били: " Обичам те! ". Това описа Милена Иванова, дамата до Милен Цветков пред bTV. Познава го в интервал от живота му, който беше доста сложен за него в професионален проект.

В персонален проект беше доста ярък човек, благ, извънредно любящ, имащ потребност да дава и получава обич. Бяхме залепени като гербови марки. Използвахме времето дружно пълноценно, правихме нещата дружно, споделя за Милен неговата половинка.

Любимите предмети у дома са неговата чаша за кафе, вратовръзка и фотография дружно двамата. Последната вечер преди да загине Цветков, бяхме дружно на дивана и гледахме филм. За него най-човешкото нещо в живота беше гибелта.

" Аз съм човек, не съм Господ, не мога да пресмятам такива неща като гибелта ", сподели Иванова, която е известна и с качествата си на нумеролог.

" Бях същински щастлива с Милен Цветков. Разбрах какво е същинска обич и топлина, да бъдеш с образован и уважаващ себе си и другите човек ", описа в предаването " Преди обед " последната обич на трагично починалия публицист Милена Иванова. Първата им среща била в малкия екран, когато тя била на посетители в " Часът на Милен Цветков ".

Още тогава станало ясно, че ще има продължение, което ще бъде Милен и Милена. В началото връзката била бурна, а нумероложка се съпротивлявала дълго, тъй като предчувствала, че ще страда. " Милен беше доста пъстър, доста забавен човек. Аз извънредно доста се съпротивлявах, тъй като се опасявах. Имах чувство, имах предусещане, че ще пострадвам, само че не знаех тъкмо по какъв метод ", описа Милена.

Година и половина двамата общували единствено посредством СМС-и, само че настойчивостта на Цветков победила и Милена решила да се съобщи пред любовта. Двамата се срещнали на кафе и водещият искрено й споделил, че желае да назове нещата с същинските им имена като признае, че доста я харесва. Бъдещата му обичана му споделила своите страхове.

" Обещавам ти, че в никакъв случай няма да те предам ", зарекъл се журналистът. Двамата заживели дружно, когато това било допустимо, тъй като когато се грижел за сина си, Милен Цветков не прекарвал вечерите с Милена. Във всички други дни обаче двамата били неразделни, а Цветков даже й се сърдел на смешка, че поради нерешителността си тя е изгубила година и половина време, преди да с съберат. Иванова призна още, че когато си спомнила последния взор на Цветков към нея преди злополуката си дала сметка, че той е бил за прощаване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР