Те се „надяваха този ден да не дойде.“ Но последният ресторант на веригата в района на Бойзи, който затваря

...
Последно обаждане за пържола и омар на изгодна цена.Позната марка
Коментари Харесай

Последно обаждане за пържола и омар на изгодна цена.

Позната марка в района на Бойзи в продължение на десетилетия веригата ресторанти Sizzler скоро няма да бъде нищо повече от спомен в Града на дърветата.

Единственият останал ресторант Treasure Valley на Sizzler — на 3380 N. Eagle Road в Меридиан — ще затвори на 24 септември.

Местните собственици на съпруг и съпруга Бъстър Миншу и Гретхен Андерсън споделиха новината в имейл до клиентите.

„С Бъстър се надявахме този ден да не настъпи“, Андерсън написа.

Предстоящото закриване не идва като пълен шок. Нарекоха операцията „неустойчива“, те затвориха своето местоположение в Nampa в края на 2022 г. То беше отворено от 1977 г. През 2019 г. те затвориха ресторанта си Boise, който беше на Cole Road повече от 30 години.

Андерсън каза, че „текущите бизнес условия“ – разходи за труд и предизвикателства, цена на стоките, проблеми с веригата за доставки – са довели до решението за затваряне.

„Ние ценим всеки ден от нашите 17 години работа – дори да намирам радост в навигирането през месеците на пандемията“, написа тя. „Най-близките местоположения на Sizzler до Долината на съкровищата са в Туин Фолс, Айдахо Фолс и Покатело. Искаме да ВИ БЛАГОДАРИМ, че сте част от нашата операция на Sizzler и се надяваме да се видим през тези последни седмици.”

Известен със своите пържоли, морски дарове и салатен бар на конкурентни цени, Sizzler е основан през 1958 г. Централен офис в Мишън Виехо, Калифорния, все още оперира в множество западни щати – предимно Калифорния.

Позовавайки се на финансови проблеми поради коронавируса, Sizzler USA подаде молба за фалит по глава 11 през 2020 г. Но това не засегна съкровището Местоположение на долината. Андерсън и Миншу са лицензополучатели на Sizzler.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР