Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за

...
Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за
Коментари Харесай

Неочаквани изненади и предизвикателства в финала на „Новакът“

Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за гейминг и комикс просвета „ Новакът “, ни придвижва месец след края на надпреварата. Вал се трансформира в геймър, с цел да завоюва сърцето на обичаната си Ани, по какъв начин ще се развие обстановката, гледайте първо във Vbox7.com.

След като Жеко ненадейно сграбчва мечтаната победа в последния кръг от „ The Ultimate Nerd Challenge”, той се оказва и любим на почитателите на надпреварата. В новата си роля, комичният облик ще бъде рекламно лице на гейминг борбата, която към този момент има спонсор!

Отношенията сред Вал и Ани са обтегнати, откакто единственото момиче в конкуренцията схваща истината за геймърските качества на „ Новакът “. Помощта за Валери идва от непредвидена страна – най-амбициозният участник в надпреварата Алфата и спечелилият Жеко. Двамата се заемат с сложната задача да обучат Вал в тънкостите на гейминг изкуството с уроци по Counter Strike.

След като получава скъпи препоръки от своите нови другари, Вал счита, че е подготвен да впечатли с умения обекта на своите стремежи. Влюбеният юноша провокира Ани в съревнование, чийто залог е среща.

Как „ Новакът “ ще се показа в новото си амплоа? Кой ще завоюва предизвикването? Ще има ли нов сезон на „ The Ultimate Nerd Challenge”, не пропускайте да разберете във финалния за сезона епизод на първият български уеб сериал за нърдове във Vbox7.com.

Гледайте всички епизоди на „ Новакът “ във Vbox7.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР