Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за

...
Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за
Коментари Харесай

Неочаквани изненади и предизвикателства във финала на „Новакът“

Последният за сезона епизод на първия български уеб сериал за гейминг и комикс просвета, ни придвижва месец след края на надпреварата. Вал се трансформира в геймър, с цел да завоюва сърцето на обичаната си Ани, по какъв начин ще се развие обстановката, гледайте първо във.
 Вал и Ани NOVA
След като Жеко ненадейно сграбчва мечтаната победа в последния кръг от „ The Ultimate Nerd Challenge ”, той се оказва и любим на почитателите на надпреварата. В новата си роля, комичният облик ще бъде рекламно лице на гейминг борбата, която към този момент има спонсор!

Отношенията сред Вал и Ани са обтегнати, откакто единственото момиче в конкуренцията схваща истината за геймърските качества на „ Новакът “. Помощта за Валери идва от непредвидена страна – най-амбициозният участник в надпреварата Алфата и спечелилият Жеко. Двамата се заемат с сложната задача да обучат Вал в тънкостите на гейминг изкуството с уроци по Counter Strike.
 Вал и Ани NOVA-->
След като получава скъпи препоръки от своите нови другари, Вал счита, че е подготвен да впечатли с умения обекта на своите стремежи. Влюбеният юноша провокира Ани в съревнование, чийто залог е среща. Как ще се показа в новото си амплоа? Кой ще завоюва предизвикването? Ще има ли нов сезон на „ The Ultimate Nerd Challenge ”, не пропускайте да разберете във финалния за сезона епизод на първият български уеб сериал за нърдове във.

Гледайте всички епизоди на във.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР