Последният вътрешен дуел в риалитито Фермата“ реши съдбата на Алек

...
Последният вътрешен дуел в риалитито Фермата“ реши съдбата на Алек
Коментари Харесай

Вдовицата Виолета на финал на „Фермата“, Алек отпадна от шоуто

Последният вътрешен двубой в риалитито „ Фермата “ реши ориста на Алек и Виолета и излъчи четвъртият финалист в шоуто, който в неделя, на 17 декември, ще се впусне в борба за огромната премия от 100 000 лв.. След като водещият Андрей разгласи борбите, вдовицата и футболистът се втурнаха в свирепа конкуренция на живот и гибел, която в допълнение се ожесточи от неприятните взаимоотношения посред им. Виолета се разяри още повече, когато Алек реши да играе с ръкавици в борбата „ Висене от дървени трупи “ и не одобри предизвикването й да се съревновават с голи ръце.

Въпреки първичния превес на футболиста, щом стигнаха до играта с цепена на дърва, вдовицата по този начин се беше стимулирала, че брадвата се оказа като оръдие в ръцете й. Тя нацепи по-голямо количесто и с по този начин развилите се условия се стигна до дузпи и „ Алманах” - играта, която Алек наричаше немъжка борба. Дуелистите трябваше да отговорят на 7 въпроса, за които Виолета се оказа по-подготвена, а футболистът не даде нито един правилен отговор.

Така вдовицата стана четвъртият сигурен финалист, борещ се за 100 000 лв., а Алек отпадна от шоуто. След борбата Виолета пожела на Алек да в жив и здрав и да знае, че колелото се завърта. Вдовицата показа още, че щом има завист, в никакъв случай не печелиш. Валерия през сълзи поздрави своята другарка, само че отиде да утеши обичания си.

На изпращането на футболиста, той гордо показа, че е победител в предаването, тъй като е спечелил любовта на живота си - Валерия. Алек добави, че за нищо не съжалява, изиграл е играта, както я е чувствал. Борил се е от първия до последния ден и е благополучен, че е изживял това необикновено премеждие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР