Последният в Първа футболна лига Верея не само че отложи

...
Последният в Първа футболна лига Верея не само че отложи
Коментари Харесай

Цирк! Верея остана без треньор, 9 футболисти също избягаха!

Последният в Първа футболна лига Верея освен че отсрочи началото на зимната си подготовка, само че ще би трябвало да търси и нов треньор за пролетния полусезон. Сърбският ментор Небойша Лекич е решил да не продължи да работи в клуба, под чието управление отборът не съумя да завоюва нито една победа в изиграните 20 кръга на Първа лига през есента.

По този метод Верея ще бъде воден от нов треньор, евентуално още веднъж чужденец, а по последна информация тимът би трябвало да се събере за първа подготовка за 2019 година на 12 януари (събота) от 11,00 часа на стадион " Трейс Арена ". Все още няма изясненост дали Верея ще организира предварителен лагер отвън Стара Загора и кои ще бъдат противниците за контролните срещи.

По прелиминарен проект отборът трябваше да започва на 10 януари, само че началото бе отсрочено с два дни. На този стадий и девет футболисти напуснаха клуба, като напролет на " Трейс Арена " няма да играят Симеон Мечев, вратарят Георги Георгиев, Здравко Илиев, Стефан Аличков, Антон Огнянов, Милан Вушурович, Дино Мартинович, Емил Йоргенсен и Денис Василев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР