Последният треньор, извел Левски до шампионска титла, Емил Велев, обяви

...
Последният треньор, извел Левски до шампионска титла, Емил Велев, обяви
Коментари Харесай

Кокала за даренията в Левски: Парите нямат мирис

Последният треньор, извел Левски до шампионска купа, Емил Велев, разгласи в ефира на " Дарик радио ", че всяко подаяние за клуба е от изгода. " Не считам, че парите имат аромат ", показа Кокала.

" Всеки може да подарява. Все отново живеем в народна власт ", добави той.

  " Никой от настоящето управление на Левски не ми е звъннал. Защо да ни звънят? Ние търсим помощ. Ветераните, събрахме се и взехме решение да помогнем, дори закъсняхме. Аз пропагандирам да се оказва помощ на Левски, с цел да не изчезне от картата, само че считам, че Левски няма да се затрие. Става въпрос за всякаква помощ, дарения, който каквото може да даде. То не би трябвало да е еднократно ", сподели още синята легенда, написа Спортал.бг.

" Единственото, което би трябвало да се следи е къде отиват парите - дали отиват към холандеца или към другия. По-добре е парите за отиват за българи. Още от времето, когато бяхме със Сираков и Стоилов, започнаха тия работи с чужденците. Помните Казанската спекулация. Тогава летяха едни пари, може би останаха в мениджъра. Във футбола би трябвало да има опит, с цел да работиш ", разяснява Емил Велев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР