Последният треньор, извел Левски“ до шампионска титла Емил Велев коментира

...
Последният треньор, извел Левски“ до шампионска титла Емил Велев коментира
Коментари Харесай

Велев: Дарението от Пеевски е в точния момент

Последният треньор, извел „ Левски “ до шампионска купа Емил Велев разяснява последните тематики към „ сините “ пред сътрудниците от БЛИЦ. Той показа, че обединяването на сините почитатели за спасяването на обичания им тим става все по-внушително, а дарението от 500 хиляди лв. от Делян Пеевски е пристигнало в точния миг.

" Това е един огромен тим и сходни насмешки не са редни! Подигравка беше и по отношение на Тити Папазов, а за лицето Сашо Диков не ми се желае да употребявам тежки прилагателни.

Дарението е реалност, което е прелестно. Въпросът обаче е да се пита къде ще отидат тези пари, защо ще бъдат изхарчени, а не кой ги е дарил. Човекът, който ги е дарил - Пеевски, го е направил на благосклонност.

Наско Сираков е човек с доста опит. Някои споделят „ но той 10 години не е бил във футбола ”. Това е като карането на колело – научиш ли се веднъж, не се не помни. Напротив – нещата отлежават и започваш да имаш по-голяма визия какво се случва и извън, и вътре.

Ние в действителност бяхме много успешен колектив със Сираков, със Стоилов, с Цанко Цветанов. Доста добре се работеше, по тази причина и имаше резултати. Затова и когато станах старши треньор, завоювахме и последната шампионска купа на „ Левски “ с бюджет от 2 милиона и половина лв.

В момента ситуацията в „ Левски “ към момента не е ясно, дано да приключи годината, да забележим какво ще се случи с акциите, а останалото е въпрос на диалози. Аз мисля, че даже късно се заехме със спасяването на Левски ", сподели Емил Велев.…
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР