Последният треньор, донесъл трофей на ЦСКА - Христо Янев бе

...
Последният треньор, донесъл трофей на ЦСКА - Христо Янев бе
Коментари Харесай

Христо Янев: Бодуров ще липсва на ЦСКА, има добри лидерски качества

Последният треньор, донесъл трофей на ЦСКА - Христо Янев бе посетител в студио " Дерби ". Той разяснява идния конфликт на " алените " с Левски.

" В ЦСКА има много построени като характери футболисти. Кристиян Малинов, Петър Занев, Николай Бодуров обаче доста ще липсва на тима. Момчетата от школата Божидар Чорбаджийски и Вальо Антов - за тях това е мач, който е по-специален от всички останали. Те са израснали в школата, закърмени са с концепцията ЦСКА и знаят какво тъкмо значи ЦСКА и могат да го пренесат на своите сътрудници. Въпросът е, че към тези, които загатнах, би трябвало всички да попият това, което те им споделят. Да поддържат връзка на общ език, който да направи настройката за този мач специфична.

Много скърбя, че го няма Бодуров, който за мен има несъмнено доста положителни лидерски качества. Бил е играч в младежкия народен тим при мен, само че има кой да го замести. Занев има качествата да бъде водач.

Левски и ЦСКА би трябвало да са непрекъснати, с цел да имат шансове за шампионската купа. План, по който би трябвало да се работи - кратковременен и дълготраен. И двата тима би трябвало да изместят Лудогорц, който последните години е хегемон. На този стадий Левски демонстрира по-голямо неизменност, по тази причина са втори. За да се промени класирането би трябвало да създадат нещо радикално друго от това, което са правили досега.

Познавайки работата на Хубчев - той е доста упорит човек и за него този мач е от огромно значение. Дали след дербито би трябвало да бъдат правени промени зависи единствено от проекта на управлението. Доколко то желае да сложи напрегнат треньорите ", съобщи Янев.
 Александър Станков: Преди дербито Левски - ЦСКА беше по-различно
Александър Станков: Преди дербито Левски - ЦСКА беше по-различно

" Нещата се трансформираха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР