Последният световен шампион на България по бокс - Детелин Далаклиев,

...
Последният световен шампион на България по бокс - Детелин Далаклиев,
Коментари Харесай

С шампион за треньор: Далаклиев отваря своя боксова школа

Последният международен първенец на България по бокс - Детелин Далаклиев, открива своя боксова школа в Плевен. Тя ще отвори порти на следващия ден, само че златният медалист от Милано 2009 открехна завесата пред bTV.

Децата ще могат да прегледат " Залата на славата " на Далаклиев. Централно място в нея заема екипът, с който той стана международен първенец доскоро повече от десетилетие.

" Напрежението около подготовката се повишава непрекъснато. Реших да направя школа, тъй като мисля, че боксът ми е даден от горе и е мое предопределение. Би трябвало с това да се занимавам. Искам да сътворявам първенци, а бизнесът ще тръгне от единствено себе си, когато хората видят, че децата им се занимават и са добре. ", показа Далаклиев.

" Искам да науча децата първо да бъдат хора и да са възпитани и културни. Всички огромни спортисти са първо на първо хора. Тогава към този момент на спорт мога да им покажа доста неща - в бокса и като цяло. ", продължи първенецът.

А по какъв начин наподобява кръгът, на който Далаклиев ще построява идващите международни първенци на България - вижте във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР