Последният смарт часовник на Apple определено има с какво да

...
Последният смарт часовник на Apple определено има с какво да
Коментари Харесай

Apple Watch Ultra – 7 страхотни нови функции

Последният смарт часовник на Apple несъмнено има с какво да ви зарадва – новите му функционалности са по-добри от всеки път. Ето някои страхотни разлики сред него и предходния Apple Watch 8.

Екстремни работни температури

Като цяло iPhone не работи добре в огромни жеги или студове, само че Apple Watch Ultra е същински боец. Според компанията той би работил съвършено в диапазона сред –20° и +55° C, което е в действителност впечатляващо.

По-голям екран с повече функционалности

Тъй като екранът на смарт часовника е по-голям от предходните, Apple сътвори нов циферблат за него. На екрана можете да видите компас и още осем разнообразни типа данни, освен това по едно и също време. Имате опция да персонализирате режима на екрана за планински, морски или туристически завършения, с цел да ви служи още по-добре в другите обстановки.

Персонализиран бутон

Apple Watch Ultra разполага с трети физически бутон, в лявата страна на корпуса, наименуван Action button, с прелестен оранжев цвят. Той може да извършва разнообразни функционалности съгласно вашите стремежи. Можете да го настроите да следи тренировката ви, да ви демонстрира изхода от Backtrack, да включва Compass Waypoint и други.

Екран с невероятна бляскавост

Retina екран с бляскавост до 2000 нита – това несъмнено е удивително качество на екрана на смарт часовника. На процедура е два пъти по-ярък от предходните модели, което разрешава да го виждате по-лесно даже в слънчево време. Фактът, че е по-голям, е спомагателен плюс към удобството му.

Нощен режим

Едно завъртане на Digital Crown – и Apple Watch Ultra минава в комфортен нощен режим с черен декор и червен циферблат. Това несъмнено ще ви помогне да го виждате доста по-добре, когато сте на мрачно.

Сирена за помощ при случай

Тъй като смарт часовниците постоянно се употребяват от физически дейни и от време на време рискови хора, Apple включи нова функционалност за сигурност. Това е сирена с мощ на звука цели 86 децибела, която можете да употребявате, в случай че имате потребност от помощ – в случай че се раните, изгубите или претърпите случай и няма кой да ви помогне. Сирената може да се чуе на разстояние до 180 метра от вас и е с опция да подава непрестанен сигнал до няколко часа. За да се задейства, задоволително е да натиснете дълготрайно Action бутона.

Връщане в изходна точка

Специалната функционалност Backtrack, обвързвана с компаса на смарт часовника, наблюдава придвижването ви от в началото заложена точка и основава маршрут, по който можете да се върнете, когато пожелаете. Така елементарно ще намерите изхода в магазина, само че можете да употребявате функционалността и за ориентир при разходка из чужд град или околност.

* Платен материал

* Инфо: еМАГ

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР