Последният шампион като треньор на Левски Емил Велев – Кокала

...
Последният шампион като треньор на Левски Емил Велев – Кокала
Коментари Харесай

Кокала: Мисля, че някой стои зад Тити

Последният първенец като треньор на Левски Емил Велев – Кокала разгласи, че е на мнение, че някой с пари стои зад Тити Папазов. Известно е, че баскетболният експерт и треньор на Лукойл Левски ще вземе акциите от Васил Божков, като последният ще му ги изпрати от Дубай по DHL.

" Мисля, че някой с пари би трябвало да стои зад Тити, само че това е просто мое мнение. Не виждам другояче логичност да ги желае акциите. По тази логичност всеки може да ги вземе. Знаете, че акциите бяха в много хора. Но това въпреки всичко е Левски (София), не Левски (Кюстендил) “, разгласи именитият някогашен футболист на „ сините “ пред Novapress.bg.

 Нова значима среща на " Герена " сред Тити, Павел Колев и почитателите

" Дори тимът да остане единствено с български футболисти там разноските отново няма да са дребни и като цяло ще трябват много средства за всичко към клуба, а включително заплати, осигуровки и прочие “.

" Аз постоянно съм бил оптимист за Лески. Под каквато и да е форма Левски ще го има, няма никакъв късмет да изчезне от картата. Дори при най-лошия вид да стартира на чисто от Трета лига не виждам някаква драма да има. За две години ще се върне в елита и то без нито една стотинка задължения, които са насъбрани от другите притежатели. Феновете постоянно ще поддържат тима “.

„ Все отново се надявам да не се стига до този вид “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР