Последният сезон на сериала Под прикритие“ скара режисьорите и продуценти

...
Последният сезон на сериала Под прикритие“ скара режисьорите и продуценти
Коментари Харесай

„Под прикритие“ скара Митовски и Гочев

Последният сезон на сериала „ Под прикритие “ скара режисьорите и продуценти Димитър Митковски и Димитър Гочев, които от години се изявяваха като креативен и бизнес сътрудници, научи HotArena.

След края на крими поредицата двамата се разделиха, а Гочев се върна при остарелия си приятел Нико Тупарев. С него той е направил нова компания „ Нох Прадакшънс “, която е записана при започване на тази година. Управител е Нико Тупарев, който държи и половината дял, а другата половина е на Гочев посредством компанията му „ Ди Индърстри “. Отделно от това Гочев си е направил компания за филмопрозиводство – „ Гох Продакшънс “.

Нико Тупарев и Гочев към този момент работят по първи си общ план – сериал. „ Фирмата, която направихме с Гочев работи по два три кино лентата, два сериала. Променихме жанра на „ Семейство за образец “ по избор на феновете. Действието ще се развие във Варна и София, ще се снима за първи път в два града на страната “, споделя Нико Тупарев. В същото време той е ангажиран с новия сезон на ВИП Брадър, чиито сезон ще е отдадена на любовта, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР