Последният сезон на Game of Thrones може и да разочарова

...
Последният сезон на Game of Thrones може и да разочарова
Коментари Харесай

Започнаха снимките на предисторията на Game of Thrones

Последният сезон на Game of Thrones може и да разочарова съвсем всички почитатели на сериала, само че положителната новината е, че ще има предистория, която ще се опита да поправи нанесените вреди.
 С какво се захващат актьорите от Game of Thrones след края на сериала
Какво следва след Game of Thrones

Новите планове на добре познатите лица

Доста се приказва за новия сериал, който към момента няма публично заглавие. Преди време Джордж Р.Р. Мартин написа в блога си, че ще се споделя The Long Night . От HBO обаче побързаха да отрекат. И по този начин, оставаме в незнание, най-малко към този момент.

Това, което знаем обаче сигурно, е, че фотосите на сериала за предисторията към този момент са стартирали. Според Entertainment Weekly, огромна част от тях ще се проведат в Северна Ирландия, където бяха снимани огромна част от сезоните на Game of Thrones.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DIGAMOS TODO | Cine y Series (@digamostodo) на Юни 19, 2019 в 8:49 PDT

Не е ясно обаче дали продукцията ще излезе от рамките на страната и ще бъдат снимани подиуми и на други местоположения. Продуценти на безименния сериал са Джейн Голдман ( " Х-Мен: Първа Вълна ", 2011 г.), Джордж Р.Р. Мартин и Си Джей Кларксън (Jessica Jones), която и ще режисира.
 Новости към предисторията на Game of Thrones
Всичко (което знаем) за предисторията на Game of Thrones

Кой се причислява към Наоми Уотс

Пред изданието Мартин показа, че Вестерос няма да е подобен, какъвто го познаваме. Защото няма Кралски чертог, няма Железен престол и дома Таргариен също го няма. Според думите му, ще си имаме работа с доста по-стар свят, а действието ще се развива към 5000 години пред това в Game of Thrones.
 The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones
Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

Това ще ни даде опция да научим какъв е произходът на белите бродници и по какъв начин са се зародили познатите ни родове. Очакванията са да забележим сериала за предисторията в края на 2020 година, само че е по-вероятно това да се случи напролет на 2021 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР