Последният съвет на Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money

...
Последният съвет на Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money
Коментари Харесай

Креймър: Задръжте парите още малко, докато пазарът отстъпи

Последният съвет на Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money и Investing Club по CNBC, е вложителите да почакат пазарът да отстъпи, преди да стартират да купуват каквото и да е.

„ Фондовият пазар, като цяло, към момента е прекомерно висок, тъй че би трябвало да оставим междинните стойности да се появят, преди да вложим повече пари в действие”, споделя специалистът.

По думите му може би си коства да го създадем, тъй като има толкоз доста положителни неща, които, в последна сметка, могат да се случат.

Всички съществени междинни стойности се намалиха във вторник, регистрира Креймър и отбелязва, че към момента нещата са на път към най-хубавия месец от годината.

Уплашените вложители разпродаваха акции на дребно, откакто Walmart понижи прогнозите си за тримесечната и цялата годишна облага поради инфлацията, споделя още той.

В сряда Федералният запас има среща и се чака решение за нарастване на лихвените проценти. Освен това претъпканият лист с доклади от мегакапитализирани софтуерни имена тази седмица заплашва да раздруса пазара.

Стремителната инфлация, войната Русия-Украйна и Коронавирус рестриктивните мерки в Китай също не престават да тежат на пазара, съгласно Креймър.

Според специалиста вложителите няма да имат добра визия накъде се е запътил пазарът, до момента в който не схванат какво ще разгласят от Федералния запас. През това време те би трябвало да бъдат деликатни.

Коварното на този пазар е, че в случай че видите даже една акция да се намалява мощно в избран бранш, знаете, че останалите също ще се срутен, може би ще паднат даже по-силно от първичния провинен, заключава той.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР