Последният проект на фотографа Никола Михов Моя Лиза ще бъде

...
Последният проект на фотографа Никола Михов Моя Лиза ще бъде
Коментари Харесай

Фотографът Никола Михов представя Моя Лиза на 4 април

Последният план на фотографа Никола Михов „ Моя Лиза " ще бъде открит на 4 април в изложба Рhotosynthesis. Изложбата демонстрира фотографии на хора, пристигнали да видят фамозната картина в Лувъра в Париж.

" Лирическият воин са милионите туристи, които се тълпят, които прииждат, които ѝ се покланят годишно. Но, несъмнено, фокусът въпреки това, изобщо не е върху картината, а по-скоро върху самите туристи - тези незнайни хора, които се трансформират в герои на моя план, на мястото, които отмъкват славата на " Мона Лиза ". Това е резултат от моите наблюдения, че по-скоро " Мона Лиза " е това, което е, поради наличието на всички тези хора. Тоест, ние всички я валидираме и я вършим суперзвезда с нашето боготворене.

Някои туристи имаха даже по-големи обективи от моя. Случваше се да се заговоря с някой. Обикновено го одобряваха с усмивка. Дори един от фрагментите в изложбата е едно автоселфи, което аз си върша, виждайки се в екрана на един от туристите, които се дуелират със селфи-стик в тълпата ".

Изложбата се явява и премиера на фотокнига на Михов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР