Последният призив на Сър Елтън Джон беше по повод Световния

...
Последният призив на Сър Елтън Джон беше по повод Световния
Коментари Харесай

Защо Елтън Джон е бесен

Последният апел на Сър Елтън Джон беше във връзка Световния ден за битка със СПИН, а тези дни се обърна към ръководещите на Острова по отношение на бъдещето на английските музиканти.
 Елтън Джон, Световният ден за битка със СПИН и апелът на артиста за по-широко тестване
Призивът на Елтън Джон в Световния ден за битка със СПИН

Тестването е в основата

Носителят на десетки от най-престижните музикални награди е мощно обезпокоен от обстоятелството, че английските му сътрудници са изключени от комерсиалната договорка с Европейски Съюз за Brexit.

Опасява се, че музикантите няма да могат да пътуват свободно в Европа и евентуално за задачата ще им би трябвало виза. А това, от своя страна, ще вдигне разноските и малко на брой ще могат да си разрешат участия отвън Острова.

Той дефинира актуалната обстановка като " нелепа " и дава образец с младите музиканти, които може да изгубят скъпи години в образуване на турнета, вместо да печелят нова аудитория и да продължат да се развиват. В интервала, когато са най-креативни и изпълнени с сила.

Ето за какво приканва за краткосрочно решение, както и за основаването на организация в поддръжка на артистите, която да се финансира и от самата музикална промишленост.

Така всички, които не разполагат с нужната " инфраструктура " ще поучат по-бърз и елементарен достъп до юристи и счетоводители, с цел да се оправят с проблемите към турнетата им, породени от Brexit.
 Brexit, Banksy и по какъв начин актьорът вижда Британския парламент
Brexit през погледа на Banksy

Точно в задачата

73-годишният реализатор се радва на необятна поддръжка, в това число и на други известни реализатори като Стинг, вокалиста на Radiohead Колин Грийнууди и още от техния сан, оповестяват от The Guardian.

Всъщност, 280 хиляди музиканти подписват обществена петиция за договаряне на безвизов режим на работа за представителите на английските креативен промишлености.

We welcome the support for artists from MPs in yesterday. It's vital that touring is as easy as possible & allows artists to connect with fans across Europe. The Government has committed to work with industry on this issue and we hope it leads to a swift resolution.
— BPI (@bpi_music)
Документът към този момент е взет под внимание от ръководещите и от формалната страница в Twitter на Комисията по петиции излиза наяве, че Правителството ще преразгледа изискванията, които касаят свободното придвижване на артистите в Европа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР