Последният погром на Боксьора е бил в петък, когато потрошил

...
Последният погром на Боксьора е бил в петък, когато потрошил
Коментари Харесай

Хора от Световрачене пропищяха от зверските побои на Венци Боксьора. „Тук няма живот“, признават жертвите

Последният разгром на Боксьора е бил в петък, когато потрошил локална механа, като набил притежателя. Посегнал и не жена от личния състав. В момента е задържан за 72 часа. Няколко индивида, станали жертва на Дамянов, откриха сили да опишат потресаващи неща за издевателствата, на които са подложени локалните хора.

Един от тя изясни: „ Иван е последният потърпевш. Страх го е да се покаже. На 32-ти вечерта Дамянов влиза в казиното и пребива наемателя на ресторанта. Започна да малтретира и служителката. Почти всички бизнеси банкрутират поради този човек. Той по този начин прави на всички места. Хората ги е боязън да се даде публичност. Иван се опита да избяга. На идващият ден това лице прави разгром в заведението “.

Битата служителка добавя: „ На 23-ти вечерта Венцислав пристигна и искаше да пие водка. Ние не предлагаме. Повика Ванката, седна си, приказваха. Започнах да шетам и се чу по какъв начин се сменя тона в залата. Видях, че е хванал Ванката през гърдите и го блъсна. Натисках паник-бутона и започнах да се приближавам постепенно към вратата. Той ме хвана и ме влачи. С лупаница, стартира да ми приказва пред лицето по какъв начин ще ме смаже. Седеше пред лицето ми, все едно ще ме целува. Дойдоха сотаджиите и той ги размятваше. Беше пийнал. Те не можеха да се оправят с него. На идващият ден беше арестуван от органите на реда. Лежал е в пандиза “.

Друг човек, също жертва изясни: „ Искаше да работя като дилър за него с побой и похищение. Закараха ме на един язовир. Имаше 20 минути тежък побой. Дадох тъжба и нямаше никакъв резултат “. Друг пострадал добави: „ Появи се пред дома ми и се опита да ми наложи да робят за него. Отказах, само че последният път ме наби. Подадох тъжба, само че до през днешния ден няма никакъв резултат от нея “.

Мъж, пострадал от Боксьора също описа: „ Нападна ме в един подлез, ограби ме. Отидох във второ районно, тъй като с лопата ми счупи черепа. Полицаите ме обиждаха, че Венци е доста прецизен. Ловиха го в Пловдив с хероин, с оръжие. Заплашваше ни с Даниела Иванова- сподели, че е шефка на убийството в софийско градско. Подавал съм сигнали против това лице и нищо. Задържан е, само че несъмнено ще го пуснат скоро. Повече от 10-15 индивида са пострадали. Хората имат боязън, не желаят да пускат тъжби. Тук няма живот “.

Твърди се, че Венци Боксьора може да се усеща безнаказан, защото е свидетелствал по каузи и по всяка възможност чака, че прокуратурата ще стои зад тила му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР