Последният петък на ноември традиционно поставя началото на голямото Коледно

...
Последният петък на ноември традиционно поставя началото на голямото Коледно
Коментари Харесай

Тази година магазини dm предлагат на българския потребител Giving Friday - пазаруване с кауза

Последният петък на ноември обичайно слага началото на огромното Коледно извършване на покупки. Милиони консуматори по целия свят трескаво наблюдават офертите на огромните търговски вериги.

Последна наклонност и опция на консуматорския дух на Черен Петък обаче, е международни марки да застават зад концепцията, че Коледа е на първо място време да даряваме.

Тази година магазини dm оферират на българския консуматор Giving Friday - един малко поразличен петък, в който извършването на покупки ще е с идея.

2% от дневния оборот на 29 ноември от всички dm магазини в страната ще бъдат дарени на Центъра по детска хемодиализа към „ Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Иван Митев " – София.

Тази акция е в духа на корпоративната философия на марката, която води началото си от първооснователя Гьотц Вернер, а точно - индивидът да е в центъра.

" Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Иван Митев " ЕАД - София " е единствената в страната независима профилирана детска болница - национална институция, осъществяваща сложна, модерна диагностична, лечебна, преподавателска, научно изследователска и организационна действия по проблемите на детското опазване на здравето.

Специфичната задача на болничното заведение е обезпечаване на необятен набор налична, своевременна, висококвалифицирана здравна помощ в региона на всички аспекти на детското здраве, за възстановяване качеството на живот на децата, индикаторите на детското опазване на здравето и понижаване детската смъртност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР