Последният пакет военна помощ от САЩ за Киев се превърна

...
Последният пакет военна помощ от САЩ за Киев се превърна
Коментари Харесай

Русия за новата военна помощ: Успокоение за Украйна, докато е на ръба на загубата

Последният пакет военна помощ от Съединени американски щати за Киев се трансформира в хапче за утешение за украинското държавно управление, което е на ръба на цялостен провал. Това съобщи в понеделник съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

" Съобщението за следващата доставка на американско оръжие за режима не е нищо повече от хапче за утешение, приготвено за украинския президент Владимир Зеленски от задгранични " доброжелатели ", означи дипломатът.

Неговият коментар беше оповестен в Telegram канала на съветското посолство в Съединените щати.

Според Антонов обстановката в украинското държавно управление и на фронта е на ръба на цялостен провал.

Той обърна внимание на обстоятелството, че Пентагонът разгласи " смъртоносния подарък " в навечерието на 10-ата годишнина от Евромайдана. " Трагичният символизъм на " благотворителността " на Вашингтон се състои в това, че създателите и идеолозите на антируската акция като че ли ясно дават да се разбере на украинците: те към момента са в играта и не престават да се залага на тях. фактът, че с помощта на тези оръжия ще се пролее кръвта на хиляди хора, тук не се приема.За военно-промишления комплекс на Съединените щати има значение единствено едно - облагата от " плана Украйна ", Антонов очебийно.

" Важно е Западът да разбере: Русия, която се бори за своите национални ползи и сигурност, не може да бъде победена на бойното поле ", сподели посланикът.

Той добави, че всевъзможни доставки на западни оръжия за постсъветската страна са " удължение на мъката на банкрутиралия киевски режим ".

Припомняме, че късно в понеделник Пентагонът заяви, че Вашингтон ще отпусне спомагателен пакет от военна помощ на Киев в размер на $100 млн. Той включва противотанкови оръжия и ракети за системи за противовъздушна защита.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР