Последният осми сезон на сериала "Игра на тронове" ще бъде

...
Последният осми сезон на сериала "Игра на тронове" ще бъде
Коментари Харесай

Пуснаха първия трейлър за финала на Игра на тронове

Последният осми сезон на сериала "Игра на тронове " ще бъде излъчен през април, 2019 година и ще се състои от 6 епизода, оповестиха от HBO. От малкия екран разпространиха и специфичен тийзър, само че към момента липсва дефинитивна дата на премиерата на сезона.

Сериалът "Игра на тронове " се трансформира в световен феномен. И макар че краят му наближава, HBO към този момент приготвя няколко плана, чието деяние ще се развива в същата "вселена ", написа "Варайъти ". Телевизията към този момент е поръчала нов план на сценаристката Джейн Голдман, известна с работата си по фентъзито "Звезден прахуляк " и "Домът на мис Перигрин за чудати деца ".

Действието в сериала, по който работи Голдман, ще се развива хиляди години преди събитията от "Игра на тронове " и ще опише за златната ера на героите във Вестерос и нейния крах, добавя изданието. Едно нещо е несъмнено - това няма да бъде историята, която си мислим, че знаем.

Междувременно към този момент е почнал кастингът за пилотния епизод на плана на Голдман. Главните функции са поверени на Наоми Уотс и на Джош Уайтхаус.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР