Последният осми сезон на „Игра на тронове“ ще се излъчи

...
Последният осми сезон на „Игра на тронове“ ще се излъчи
Коментари Харесай

Изтече много любопитна информация за това какво следва след края на "Игра на тронове"

Последният осми сезон на „ Игра на тронове “ ще се излъчи по HBO следващата година. Какво ще вършим след последните финални надписи на обичания ни сериал? HBO работят съществено по отговора на този въпрос от доста време. Засега има пет евентуални плана, като през вчерашния ден научихме малко повече за един от тях.
Възможно е даже да забележим епизоди, чиито дейности се развиват хиляди години преди тези в „ Игра на тронове “. Единият сценарист е, както се досещате - Джордж Р. Р. Мартин, а другият – Джейн Голдман – дамата, която е писала сюжета за Kick-Ass и Kingsman: The Secret Service, предава hicomm.
Не е ясно обаче защо тъкмо ще се споделя в тези серии. Има доста разновидности, като да вземем за пример – въстанието на Робърт, войната водена от Нед Старк и Робърт Баратеон, историята на Егон Завоевателя и по този начин нататък.
Въобще не сме сигурни, че тези хрумвания ще види бял свят. Но най-малко един от петте плана, за които загатват от HBO, ще бъде осъществен. Вярваме, че това ще се случи, тъй като компанията знае, че другояче ще разочарова хилядите почитатели на „ Игра на тронове “, които ще дадат благо и драго, с цел да схванат още секрети от обичания си свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР