Последният осми сезон на Игра на тронове“ не се приема

...
Последният осми сезон на Игра на тронове“ не се приема
Коментари Харесай

Над 220 000 подписа в петиция Игра на тронове 8 да се направи наново

Последният осми сезон на „ Игра на тронове “ не се приема добре както от почитателите, по този начин и от критиците. Зрителският рейтинг на сериала се повишава до нови върхове с съвсем всеки епизод, само че това не важи за критическия рейтинг, който тази година също доближи връх, само че отрицателен. Предпоследният епизод от сагата – „ Камбаните “, е с оценка 6,8 от 10 в IMDb, а в „ Ротън томатоус “, където могат да гласоподават единствено критици, резултатът е още по-нисък – 47%.

Оплакванията на правилните фенове, че действието е претупано и се развива нелогично, излезе отвън рамките на обществените мрежи – потребителят Дилън Д. сътвори петиция сезонът да се направи още веднъж, като се стартира от сюжета. За задачата се търсят нови „ способени сценаристи “, защото актуалните (Дейвид Бениоф и Дан Уайс) са потвърдили, че не могат да се оправят със задачата, когато не се опират на книгите на Джордж Р. Р. Мартин. За да стигне волята на почитателите до НВО, в петицията би трябвало да се включат 300 000 души – това наподобява като постижима задача, защото броячът към този момент регистрира над 232 000 подписа.

Разбира се, надали осмият сезон ще бъде пренаписан и сниман още веднъж. И въпреки всичко, в случай че желаете да се включите в петицията, с цел да се включите в общото недоволство, тук може да дадете своя глас.

Последният епизод, който ще постави край и на телевизионната сага, ще бъде излъчен на 20 май, понеделник. В интернет към този момент се носят клюки, че сюжетът е изминал и от това, което някои почитатели към този момент са прочели, излиза наяве, че 300 000 подписа е невисок предел на неодобрение. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР