Последният месец слушах много анализатори, които казваха, че коалицията ще

...
Последният месец слушах много анализатори, които казваха, че коалицията ще
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Кирил Петков е длъжен да потърси подкрепа за правителството

" Последният месец слушах доста анализатори, които споделяха, че обединението ще се разтресе заради някаква идеологическа причина, а тя се разтресе поради най-баналното нещо на земята – пари. Това е огромният проблем ", съобщи депутатът от Александър Симов в " Денят стартира с Георги Любенов ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 107
По думите му Кирил Петков е задължен да потърси поддръжка за държавното управление.

" Трябва да се откри поддръжка и да продължи животът на това държавно управление. Ако не стане, отиваме на избори ", добави Александър Симов.

Според него стратегическият въпрос, който ще покаже има ли живот в ръководството е приемането на актуализацията на бюджета. " Ако няма болшинство, което да поддържа актуализацията на бюджета, тогава няма смисъл да се продължава ", добави Александър Симов.

Относно позицията на " ИТН ", които обявиха, че ще гласоподават единствено обществения пакет Симов разяснява: " Според мен тази логичност е дефектна - гласуваме обществения пакет, само че другото не. Защото общественият пакет е добър, само че другата част от бюджета е мястото, откъдето идват парите за този пакет ".

Според Александър Симов, в случай че откакто бъдат гласувани оставките на 4-мата министри и няма кворум за нови такива, тогава би трябвало да се търсят други разновидности, един от които е оставката на държавното управление. Александър Симов добави, че не вижда опция за друго ръководство.

" Ако то бъде основано принудително сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН ", " Възраждане ", то няма да е законно държавно управление и изборите ще бъдат по-добър вид ", сподели още Александър Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР