Последният месец на 2021 г. всъщност е астрологичното начало на

...
Последният месец на 2021 г. всъщност е астрологичното начало на
Коментари Харесай

Декември ще бъде труден и странен за част от хората

Последният месец на 2021 година в действителност е астрологичното начало на новата година, настояват астролозите. Причината за това е образуването на планетарни цикли, които ще дефинират бъдещата, 2022 година. Астрологът Вероника Авгурова счита, че тъкмо заради тази причина декември може да се окаже непредвиден и даже „ чудноват “ в доста връзки.

В началото на месеца новолунието и приключиха, като в това време затвориха обстановката, която се разви в края на пролетта - с лунното затъмнение на 26 май. Влиянието на опозициите на огромни светила ще отслабне, което значи, че други трендове ще се засилят доста.
Датата на раждане и името имат директно въздействие върху нашата орис
Името и датата ни на раждане са нашия дигитален код. Ние не идваме на този свят от нулата. Цялата информация за нашия темперамент към този момент е въве...

Съзвездието Стрелец ще бъде посетено от Слънцето, Меркурий, Марс и метеорита Веста. Такъв богат набор от " посетители " ще даде подтик за оптимизъм и нови проекти на неговите представители. Освен това, Юпитер се доближава до Риби, той ще дойде там на 28 декември, в навечерието на Нова година. И това дава вяра за напредък на сантименталните усеща, положителни облаги и възстановяване на общото положение на представителите на това съзвездие.

А какво да кажем за Нептун, който провокира илюзии. През декември той е по-активен от всеки път, от време на време може да замъгли съзнанието и да породи илюзии за упования. Тоест, макар оптимизма и повишаването на опциите, е по-добре да се откажем от всевъзможни огромни проекти. Например, в случай че започнете да ремонтирате апартамент през декември, рискувате да се окажете във вихъра на високи разноски и забавяния. За да отпразнувате Нова година и Коледа, ще се наложите да отидете на някого на посетители.

По-близо до зимното слънцестоене на 21 декември Венера ще стартира ретроградно придвижване и това ще охлади любовните връзки. Може да се появят някои остарели недоволства и това е изпълнено с кавги от нулата. Личното успокоение може да ви помогне да се справите с краткотрайното изстудяване на сетивата си. В последна сметка всичко това ще се случи преди Нова година.

Новата година ще постави началото на нещо ново и ярко. Започнете да планирате бъдещите си ходове, цели и проекти. Дори и да не съумеете да извършите всичко от лист, то сигурно ще отметнете най-малко половината, стига всички в фамилията да са живи и здрави.
Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 година
Здравето е най-голямото благосъстояние, без него е мъчно да живеете дълъг и благополучен живот, откакто сте осъществили актуалните и най-смели...

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР