Последният крайъгълен камък на Тейлър Суифт се чувства като пълен

...
Последният крайъгълен камък на Тейлър Суифт се чувства като пълен
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и Джак Антоноф празнуват Жестоко лято, достигайки номер 1 четири години след първоначалното пускане

Последният крайъгълен камък на Тейлър Суифт се усеща като цялостен „ напрегнат сън “.

„ Cruel Summer “, ария от нейния албум „ Lover “ от 2019 година, доближи номер 1 в класацията Hot 100 на Billboard тази седмица. Сайтът за музикални ранглисти заяви новината в понеделник, отбелязвайки, че преди този момент тя е достигнала връх на номер 3.

Подвигът беше мотив за празнуване, като се има поради, че „ обичаната “ ария на Суифт в началото беше пусната преди повече от четири години и публично стана сингъл едвам през юни.

„ Просто искахме да ви благодарим доста, че направихте „ Cruel Summer “ в Hot 100 номер 1 “, избухна Суифт във видеоклип, оповестен в нейния Instagram в понеделник, добавяйки: „ Дори към този момент не е лято – дълбока есен е, аз “ m нося пуловер. Обичаме ви момчета! “

Джак Антоноф, чест помощник и съавтор на песента, се появи във видеото със Суифт и сподели, че считат, че „ Cruel Summer “ е „ най-хубавата ария “ в албума.

„ Но ние си помислихме, о, знаете ли какво? Това е нашата загадка най-хубава ария, това е, което си помислихме “, сподели той и добави: „ Тя в действителност значи света. “

Суифт отваря листата си с 44 песни „ Eras Tour “ с „ Cruel Summer “, която усили известността на поп химна, откогато тя стартира турнето през март.

„ Тази ария беше моята горделивост и наслада “, сподели тя на публиката си в Питсбърг през юни, като продължи да споделя, че нейният лейбъл е решил „ да я направи идващия ми сингъл “ по това време, тъй като толкоз доста хора са я слушали.

В различен не толкоз нечовечен стадий, Billboard също заяви в понеделник, че Суифт към този момент е класирана на десето място в „ първокласен “ лист на реализатори с 10 или повече песни номер 1 в класацията Hot 100.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР