Последният кръг във Втора лига определели двойките в баражите за

...
Последният кръг във Втора лига определели двойките в баражите за
Коментари Харесай

Последният кръг във Втора лига реши баражите за елита

Последният кръг във Втора лига определели двойките в баражите за елита, както и втория отбор изпаднал от професионалния футбол. Отборът на Монтана победи с 2:1 като посетител Несебър, резервира втората си позиция в крайното класиране и на 30 май, четвъртък, ще се изправи против Витоша (Бистрица) в директна борба за място в Първа лига. Поражението пък прати отбора от Черноморието при дилетантите - там, където единствено преди година се озоваха съседите му от Нефтохимик (Бургас) и Созопол.

Изхвърлилият ЦСКА 1948 от борбата за баражите - Арда (Кърджали), победи с 3:2 като посетител Ботев (Гълъбово), само че все пак остана трети, единствено на точка зад Монтана, в крайното нареждане. Така отборът на Стамен Белчев ще срещне идната сряда Септември (София) в завладяващ конфликт за място в родния хайлайф през новата акция, написа sportal.bg.

Най-щастливи от развръзката в последните няколко кръга пък се оказаха съставите на Кариана (Ерден), Пирин (Благоевград) и Лудогорец 2, които в най-важната част на шампионата записаха няколко победи и въпреки и трагично, резервираха професионалния си статут. Успехът е извънреден за ерденци, които са безспорен дебютант измежду експертите и бяха посочени измежду главните " любимци " за изпадане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР