Последният кръг във Висшата лига ще определи участниците в евротурнирите

...
Последният кръг във Висшата лига ще определи участниците в евротурнирите
Коментари Харесай

Лют последен ден в Англия и доста въпросителни около евроквотите

Последният кръг във Висшата лига ще дефинира участниците в евротурнирите за идващия сезон. Голямата борба е за местата в идващото издание на Шампионската лига сред Челси, Ливърпул и Лестър, само че участниците в Лига Европа и Лигата на Конференциите също не са ясни.

След отлична серия Ливърпул се върна в тази борба. "Мърсисайдци " нямат загуба в последните си 9 турнирни срещи и са в серия от четири следващи победи. Победа против Кристъл Палас вкъщи ще направи "червените " общо взето недостижими за топ 4.

Лестър е единственият, който може да скапе купона на момчетата на Клоп, само че при по-лоша голова разлика и домакинство на Тотнъм наподобява малко евентуално Ливърпул да изгуби мястото си, в случай че не допусне хрешка.

В борбата за Лига Европа нещата са съвсем ясни, откакто една точка ще направи Уест Хем неосъществим на 6-та позиция. За сметка на това цели три отбора са в границите на точка от 7-то място, което право на присъединяване в Лигата на Конференциите, а за него ще се наддлъгват Тотнъм, Евертън и Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР