Последният кръг в английската Висша лига преди паузата за мачове

...
Последният кръг в английската Висша лига преди паузата за мачове
Коментари Харесай

Футболни прогнози от английската Висша лига в събота

Последният кръг в британската Висша лига преди паузата за мачове на националните тимове започва в ранния съботен следобяд. Ето и няколко страхотни оферти за футболни прогнози от упования с огромен интерес уикенд на Острова: 
За съботния ден Националната лотария предлага бонус увеличена облага за 3 мача в колонка (подробности ще намерите на този линк ). 
Уест Хем – Кристъл Палас, Висша лига, 19,30 часа
Уест Хем приема Кристъл Палас в финален съботен мач от осмия кръг в Англия. Гостите са без главния си халф – Лука Миливойевич, който е навън поради контузия, а това ще усложни доста дейностите на „ орлите ” в Източен Лондон.
Уест Хем предлага мощен футбол в елита на Англия, въпреки да позволи две равенства с Астън Вила и Борнемут. Обикновено пък, когато Палас гостува на „ чуковете ” мъчно доближава до позитивен за себе си резултат, откакто последната победа при аудиенция на Уест Хем датира от 2015-а година.
Прогноза : Победа за Уест Хем – 1,95 коефициент.
Ливърпул – Лестър Сити, Висша лига, 17,00 часа
Лестър Сити завоюва четири от последните си пет мача в шампионата, а тимът наподобява в доста добра форма. Същевременно „ лисиците ” могат да основат доста проблеми на Ливърпул, който е непогрешим до момента в мачовете си. Мачът в Шампионската лига пък може да накара „ алените ” да бъдат малко „ по-тежки ” от естественото. Последните шест мача в Англия сред двата тима вижда попадения в двете порти и считам, че серията безпроблемно ще продължи.
Прогноза : гол/гол – 1,80 коефициент.

Уотфорд – Шефийлд Юнайтед, Висша лига, 17,00 часа
Уотфорд приема Шефийлд Юнайтед в следващ мач от Висшата лига . Домакините са единственият отбор без победа и справедливо заемат последното 20-о място във краткотрайното класиране. Шефилд пък играе въодушевено след завръщането си в елита на Англия и се намира на 12-ото място с осем точки.
Намеренията ми за игра на този мач са за под 2,5. Причината е, че Уотфорд не се оправя изключително добре в отбрана, само че статистиката е против много солидни тимове до момента. В Шефийлд обстановката е 4 от 5 ъндъра, а един от тях бе против водача Ливърпул. Не считам, че е разумно мачът да се „ отвори ” още в първите минути на „ Викаридж Роуд ”. Все отново си мисля, че „ стършелите ” са способни да вземат и първи триумф, и то точно против новака, който въпреки положителната си игра, още не може да се утвърди с непрекъснати резултати в елита на Острова.
Прогноза : Под 2,5 гола – 1,90 коефициент.
Брайтън – Тотнъм, Висша лига, 14,30 часа
Брайтън и Тотнъм откриват кръга в забавен мач от осмия рунд в Премиършип. Лондончани ще пътуват на юг след тоталния разгром, който понесоха през седмицата – загуба с 2:7 от Байерн Мюнхен. Тотнъм се „ лута ” и в Англия, с оглед упоритостите си, завоювайки 11 точки в първите си седем мача.
Не считам обаче, че Брайтън може да вземе каквото и да било от „ шпорите ”. „ Чайките ” имат единствено една победа до момента в шампионата, а в последните пет мача нямат, като последната победа е за Карабао Къп срещи Бристъл Роувърс. Честа процедура е, когато Тотнъм гостува на южния бряг да взима трите точки и коефициентът от 1,95 е повече от прелестен за отиграване в този случай. Именно тази победа може да върне някакво самочувствие в играчите на Маурисио Почетино.
Прогноза : Тотнъм да завоюва (коефициент 1.95) 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР