Последният кръг преговори между Великобритания и Европейския съюз по Брекзит

...
Последният кръг преговори между Великобритания и Европейския съюз по Брекзит
Коментари Харесай

Тереза Мей: Последният кръг преговори с ЕС по Брекзит беше труден

Последният кръг договаряния сред Англия и Европейския съюз по Брекзит беше сложен, с енергична замяна на отзиви, само че двете страни възнамеряват да продължат да договарят, сподели през днешния ден представител на английския министър председател Тереза Мей, представен от Ройтерс.

Тази оценка се споделя и от дипломати от Европейски Съюз, които обявиха, че вчерашните договаряния сред английския основен прокурор и юридически консултант на държавното управление Джефри Кокс и европейския основен договарящ Мишел Барние не са довели до поправено съглашение, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Европейски Съюз продължава да споделя, че желае казусът да бъде решен и че желае Англия да напусне със съглашение. (Британският) парламент даде ясно да се разбере, че с цел да стане това, ние желаеме правно обвързващи промени, с цел да не бъде Англия безпределно държана в защитния механизъм (за отбягване на физическа граница сред английската провинция Северна Ирландия и Република Ирландия) и ще продължим да се стремим към това ", сподели представителят на Мей.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР