Последният кръг от мачовете се игра през декември, преди лигата

...
Последният кръг от мачовете се игра през декември, преди лигата
Коментари Харесай

Футболното първенство в Украйна се подновява на 23 август без фенове

Последният кръг от мачовете се игра през декември, преди лигата да излезе в тримесечна зимна пауза. беше отпред в таблицата с 47 точки от 18 мача, две точки пред.

В обява във " Facebook " министърът на спорта Вадим Гутцайт сподели, че на мачовете ще има военно наличие за сигурност, както и за други разпореждания за сигурност. Датата 23 август съответствува с националния празник на Украйна.

" Много е значимо да подновим футболния шампионат, сходно на други национални шампионати в Украйна. Продължаваме да се състезаваме и да се радваме. Продължаваме да се борим и да побеждаваме. Украинският спорт ще завоюва победа на всички фронтове и не може да бъде спрян да напредва ", сподели той.

Шахтьор е в груповата фаза на Шампионската лига през идващия сезон, като спортният шеф Дарио Сърна разкри предходната седмица, че мачовете им ще се играят в полската столица Варшава. Динамо Киев би трябвало да се изправи против Фенербахче във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Домакинството на Динамо също ще бъде в Полша в град Лодз на 20 юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР