Последният филм за приключенията на Джеймс Бонд не получи номинация

...
Последният филм за приключенията на Джеймс Бонд не получи номинация
Коментари Харесай

Кръстникът, Джеймс Бонд и Бруно ще бъдат почетени на Оскарите

Последният филм за приключенията на Джеймс Бонд не получи номинация за премия " Оскар " тази година, само че това не значи, че няма да бъде част от церемонията в неделя, съобщи Асошиейтед прес.

И въпреки всичко 60-ата годишнина от първия филм за сътрудник 007 и 50-ата годишнина на " Кръстникът " няма да останат незабелязани на 94-ата гала за оценките " Оскар ".

" Имаме някои изненади " за тези мотиви, сподели на конференция Уил Пакър, който е продуцент на шоуто. Всичко това е част от главната тематика на годината: " Любители на киното, обединявайте се ". " Филмите са единственото нещо, което в действителност сплотява толкоз доста от нас в световна общественост ", сподели Пакър. " Карат те да почувстваш нещо, въодушевяват те... ".

Организаторите на церемонията дават обещание приятна вечер - празник и за феновете, които ще могат да се насладят на осъществяване на шлагера " We Don`t Talk About Bruno " от анимацията " Енканто ", номинирана за премия " Оскар ". Звездите на латино музиката Луис Фонси и Беки Джи ще се причислят към актьорите по време на осъществяването на песента на Лин-Мануел Миранда, стигнала до първото място в класацията на списание " Билборд ", заяви американската Академия за кинематографично изкуство и просвета, която провежда церемонията.

Въпреки триумфа на " We Don`t Talk About Bruno ", музикалният шлагер няма да се бори за " Оскар ". Испаноезичната " Dos Oruguitas " е измежду номинираните за най-хубава истинска ария.

Шоуто има за цел да се възвърне от миналогодишния невисок рейтинг и с фрапантни промени да резервира продължителността си, като измежду тях е спорното решение да бъдат раздадени осем от наградите преди началото на телевизионното предаване. Кадри с отличените и речите им ще бъдат излъчени по време на шоуто.

" Ще се погрижим всеки да има своя миг ", сподели Уил Пакър. " Става дума за отдаване на респект към най-талантливите хора и това, което вършат. "

Ще се върне традицията вечерта да приключи с връчването на " Оскар " в категория за най-хубав филм. Миналата година беше изработен опит, като последна беше дадена премията за най-хубав артист. Цяла плеяда от звезди ще връчват тазгодишните наградите - от Лейди Гага до Бил Мъри.

Зад кулисите коронавирусната пандемия остава съществена грижа на уредниците на шоуто, изключително след известията за заразили се с Ковид-19, откакто са участвали на церемонията за премиите БАФТА в Лондон. Академията изисква от всеки да показа два негативни PCR теста. Зрителите би трябвало да показват и документ за имунизация против новия ковид.

" Искаме да сме сигурни, че за всички е безвредно да дойдат на шоуто ", съобщи Уил Пакър, който обаче отхвърли да каже дали има информация за номинирани, инфектирани с Ковид-19.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР