Последният епизод на сезон 2 на Големите малки лъжи мина,

...
Последният епизод на сезон 2 на Големите малки лъжи мина,
Коментари Харесай

Големите малки лъжи, сезон 2: Финалът

Последният епизод на сезон 2 на " Големите дребни неистини " мина, а след него останаха обичайно количество въпросителни. Толкова, че да може почитателите му да се надяват на трети сезон. Сериалът обаче завърши и по метод, който може да се одобри за финален - явно е, че и двата разновидността са търсени от основателите му. Следват спойлери.

Селест (Никол Кидман) съумя да отбрани правото си синовете й от починалия Пери Райт (Александър Скарсгаард) да останат при нея в съда. Това стана, като сподели инцидентно намерено видео на домашното принуждение, на което е била подлагана от него. Майка му Мери-Луиз (Мерил Стрийп) беше принудена да се прибере с празни ръце в Сан Франсиско.

Мадлин (Рийз Уидърспун) най-сетне се сдобри със брачна половинка си Ед (Адам Скот) и двамата възобновиха брачните си клетви. Щастливо се разви историята и за Джейн (Шайлин Удли), която съумя да превъзмогне контузията от изнасилването си и да бъде интимна с новия мъж в живота си.

Голямата изненада пристигна от Бони (прекрасна игра на Зои Кравиц), която се изправи пред гибелта на майка си и реши да признае на брачна половинка си, че не го обича и не желае да е с него. Финалното й решение беше да признае пред полицията, че тя е блъснала Пери към гибелта му.

Шайлин Удли показа в своя Instagram профил, че " се надява " да има трети сезон. Същото направи и Никол Кидман: " Надяваме се да има трети сезон, тъй като към това има много хрумвания, " сподели 52-годишната актриса пред News Corp Australia. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР