Последният доклад за инфлацията, публикуван тази седмица, показва, че инфлацията

...
Последният доклад за инфлацията, публикуван тази седмица, показва, че инфлацията
Коментари Харесай

Ипотечните лихви се покачват, но все още може да има смисъл да се вземат заеми сега

Последният отчет за инфлацията, оповестен тази седмица, демонстрира, че инфлацията е по-висока от предстоящото през март, което демонстрира, че упоритите проблеми, които изтезават стопанската система за последните няколко години към момента са надалеч от разрешаване. След това тази нежелана вест докара до повишаване на лихвените проценти по ипотечните заеми, издигайки междинния 30-годишен ипотечен лихвен % над границата от 7%.

Днешните по-високи лихвени проценти по ипотечните заеми значат, че разноските за закупуване на жилище са станали по-скъпи. И ипотечните лихви се повишават в миг, когато цените на жилищата са доста нараснали. Така че, в случай че сте евентуален покупател на жилище, шокът от стикера може да ви накара да се замислите дали да извършите своя ход.

Но даже при днешната по-висока цена на заема, към момента може да има финансов смисъл за доста хора да вземат ипотека. По-долу ще опишем в детайли няколко аргументи, заради които към момента си коства да действате в този момент.

Научете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР