Последният десети регионален полуфинал на Фен Купа 2018 за областите

...
Последният десети регионален полуфинал на Фен Купа 2018 за областите
Коментари Харесай

Наздраве за „Каталунците Кирчево“ – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Габрово, Ловеч и Велико Търново

Последният десети районен полуфинал на Фен Купа 2018 за областите Габрово, Ловеч и Велико Търново приключи през днешния ден на стадион „ Христо Ботев “ в Габрово с победа за „ Каталунците Кирчево “ (Ловеч). Тимът е повторен народен първенец на Фен Купа за 2015-та и 2017-та година. Днешната победа им обезпечава присъединяване в тазгодишните финали и в случай че побеждават и там, ще се трансфорат в първия тим в историята на шампионата с 3 национални трофеи.

На второ място остана отборът на „ Стеф “ (Габрово), откакто загуби финалния мач против първенците. „ Каталунците “ вкараха три бързи гола още през първото полувреме, след което се отдръпнаха в отбрана. През втората половина „ Стеф “ съумяха да върнат две попадения, само че „ Каталунците “ също се разписаха още един път и оформиха крайното 4:2.

Трети и четвърти в районната ранглиста се подредиха „ АРР Фулмакс “ (Горна Оряховица) и „ Шести Участък “ (Габрово). Почетното отличие „ Най-спортсменски тим “ беше присъдено на момчетата от „ Белица “ (с. Нацовци). За „ Най-добър вратар “ беше разгласен Мариян Ангелов от „ Каталунците Кирчево “, а за „ Най-атрактивен играч “ Светослав Едрев от „ Феникс “ (Ловеч).

Стотици посетители също се снабдиха с атрактивни награди от игрите и активациите край терените, проведени от сътрудниците на Фен Купа – Telenor, LEGEA, БАМФ и Rexona. Феновете на терен завоюваха бирени чаши, футболни топки, GPS фитнес гривна и голям брой други истински спортни аксесоари. Най-доволен остана късметлията Нено Михалев. Благодарение на безпогрешния си мерник той порази и трите отвора в обичаната на почитателите активация „ Точен шут “ и това му донесе апетитната премия от 365 литра Каменица за шерване с другари.

Футболният празник на Фен Купа 2018 в Габрово беше последното районно събитие за сезона. В края на септември следва заключителният стадий на шампионата, а точно - националните финали, които ще се проведат на 29 и 30 септември в София. Участниците в тях към този момент са ясни. Всеки от тях е първенец на своя район и ще направи всичко допустимо да завоюва огромната премия в 16-тото издание на Фен Купа – посещаване на мач на обичан футболен тим в границите на Европа. Имената на финалистите са както следва:

1. „ еДинамикс “ (Стара Загора) – районен първенец на Стара Загора и Сливен
2. „ Вип Дент “ (Пловдив) – районен първенец на Пловдив и Пазарджик
3. „ Бат Динко и другари “ – районен първенец на Варна, Шумен и Добрич
4. „ FC Words “ (Бургас) – районен първенец на Бургас и Ямбол
5. „ Уефалона “ (Хасково) – районен първенец на Смолян, Кърджали и Хасково
6. „ ФК Сокол “ (Русе) – районни първенци на Русе, Силистра, Разград и Търговище
7. „ Лев Инс “ (София) – районни първенци на София – град и София – област
8. „ Sbornaya “ (Благоевград) – районен първенец на Кюстендил, Благоевград и Перник
9. „ Северозапад “ (Монтана) – районен първенец на Монтана, Плевен, Враца и Видин
10. „ Каталунците Кирчево “ (Ловеч) – районен първенец на Габрово, Ловеч и Велико Търново  До националните финали остават 2 месеца, които сигурно ще са изпълнени с доста неспокойствие за 10-те тима финалисти. Междувременно – наздраве за всички футболни летни страсти и още веднъж за 10-те районни първенци. Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на страницата във " Facebook " и на формалната страница на шампионата
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР