Последният български световен шампион по бокс Детелин Далаклиев посети тренировка

...
Последният български световен шампион по бокс Детелин Далаклиев посети тренировка
Коментари Харесай

Световният шампион Детелин Далаклиев надъха баскетболистите на Спартак преди мача с Левски Лукойл

Последният български международен първенец по бокс Детелин Далаклиев посети подготовка на баскетболния Спартак в родния си Плевен. Именитият ни състезател влезе в зала "Балканстрой ", с цел да надъха Александър Дяковски и момчетата му за идната борба с първенеца Левски Лукойл. Двата отбора се изправят един против различен тази събота в среща от 10 кръг на НБЛ.

Детелин Далаклиев окуражи баскетболистите преди значимия мач, пожела им триумф и даде обещание да бъде на трибуните на 15 декември, с цел да ги поддържа с цялото си сърце. Мотивиращата му тирада приключи с обща прегръдка и мощен възклик: "Спартак! ", след което боксьорът застана пред коша и се опитва с няколко стрелби под движимостите инструкции на играчите.

В дома на плевенския баскетбол международният първенец от Милано 2009 бе придружаван от създателя на биографичната му книга Георги Стоянов, който е и създател на самодейността "Обичай, Спартак, бит Плевен ". Като спомагателен тласък, Сашо Дяковски и възпитаниците му получиха дарове от своите посетители - прочувственото четиво, озаглавено "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев ". А те от своя страна връчиха клубен шал на първенеца и му благодариха за вниманието и поддръжката към баскетбола в града на Панорамата.

Приятелската спортна среща сред боксовата легенда и баскетболните любимци на Плевен приключи с доста усмивки и обща фотография.

В събота се чака същински състезателен празник за плевенчани. От 18.00 ч. отборът на Александър Дяковски приема в зала "Балканстрой " водача в НБЛ Левски Лукойл, като преди началото на дуела ще бъде маркирана 60-годишнината на една от легендите на плевенския баскетбол Дарин Великов. Билетите за срещата са в предварителна продажба и могат да бъдат поръчани с безвъзмездна доставка в границите на града посредством формалната страница на БК Спартак Плевен във Facebook с посочени адрес и телефон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР