Последният албум на AC/DC е напълно готов, но отложен за

...
Последният албум на AC/DC е напълно готов, но отложен за
Коментари Харесай

Отложиха последния албум на AC/DC - slava.bg

Последният албум на AC/DC е изцяло подготвен, само че отсрочен за неопределен срок.

Това съобщи пред радио Ей Би Си самият Дий Снайдър – вокалистът на Twisted Sister. Той е чул част от записите и споделя, че може би посмъртният албум на групата ще е най-хубавият в нейната история.

Според Снайдър отлагането е поради коронакризата, тъй като издателите са сметнали, че албумът няма да получи нужното му внимание. „ Това, което чух от албума, е разбиващо. Не можеш да ги сбъркаш – 4 акомпанимента и фантазия, най-чиста форма на AC/DC. Всичко е класика, както в албума Back in Black! А може би и доста по-добро. Чудо на технологията ще е – Малкълм Йънг забива още веднъж и още веднъж “.

Според информация от зад кулисите в действителност Малкълм Йънг е самобитно възроден в този албум. Ритъм китаристът и създател на AC/DC умря през ноември 2017 година Но чудото на технологията изважда негови демо записи и такива, правени с елементарен телефон за негово си лично прилагане. Така върху тях се градят новите части на бандата.

Дий Снадър се изрече още за албума на AC/DC: „ Това знамение на технологиите реализира нещо немислимо – обединяване на групата и то в стила, който познаваме. Обединяват се за още един, заключителен албум, въпреки и някои от членовете към този момент в никакъв случай да не могат да свирят. Настроението по едно и също време е приповдигнато и сърцераздирателно. Тотално разтрошаване! Нищо не продължава постоянно, само че в тази ситуация има място за едно висшо „ още един път “.

Снайдър постоянно е отбелязвал, че AC/DC е бандата, оказала най-голямо въздействие върху творчеството му и той я обожава. В соловите си турнета той постоянно включва своя версия на Highway to Hell и отсича, че за него това е най-големият хеви метъл химн на всички времена.

Източник: Monitor
Снимка: NME
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР