Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на

Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на ...

Бъдете предпазливи!.


Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на Венера с Уран и квадратурата на Слънцето със Сатурн на 29 март, но тяхното влияние вече се усеща (25 март - 01 април).

Венера съвпада с Уран - За хората от творчески професии, дизайнери, художници, музиканти този аспект може да бъде много плодотворен. Може да им донесе нови идеи за въплъщението на недовършени образи и сюжети, сега ще могат по-детайлно да осъзнаят и да изработят това, което преди не се е вписвало в крайния образ или концепция. Ще почувстваме нужда да променим обичайната си рутина, да въведем новости в живота и отношенията си, да се срещнем със стари приятели, които не сме виждали от дълго време. Аспектът засилва романтизма, създава тенденция към флиртове, приключения, може да доведе до нови необичайни запознанства, приятелски отношения могат да се превърнат в романтични.

Слънце квадратура Сатурн - Влиянието от аспекта вече е в действие и ще продължи в следващите няколко дни. Сатурн постоянно се стреми да налага някакъв ред, да структурира дейността, да планира, да създава предписания. Може да се опитат да ви наложат дисциплина или да проявят към вас нетърпимост. Планетната енергията може да доведе до нарушаване на човешките права.

Неподходящо е за общуване с родители и по-възрастни хора.

Това е период, когато дори тихи хора са способни на необичайни прояви. Бъдете предпазливи, защото е възможно да възникне разочарование от планове, грешки в работата, стари задължения и пропуски. Увеличава се вероятността от злополуки, наранявания, падане от височина. Бъдете внимателни! ...

Луната е в знак Лъв до 17:31ч. Хората се чувстват силни и самоуверени тъй като енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Може да ни обземе усещането, че можем да се справим с всичко. Добре е да се дават и получават подаръци, да се правят приятни изненади, комплименти, похвали. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Луната се движи на празен ход от 12:55 до 17:31ч. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори, големи покупки. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Луната влиза в знак Дева в 17:31ч., където ще остане до 20:53ч на 30 март. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване.

11 лунен ден продължава до 16:22ч. Един от най-позитивните и енергийно мощни дни. Възможно е да се осъществят всякакви планове и замисли с възможно най-малко загуба на сили. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Избягвайте рискованите дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко в този ден трябва да доведе до положителен изход. Нужно е да се вярва в собствения успех и да се оставите на волята на движещите стихии. Ако не сте уверени в своите сили е по-добре да не предприемате сериозни начинания. За планираните задачи е необходима системна подготовка, без нея не си струва да се започва нищо. Бъдете внимателни и съблюдавайте баланс във всичко.
Денят е изпълнен с мощна енергия и организмът се пренастройва под влияние на особените лъчи. Добре е да се отдели внимание на здравето. Това, което сте започнали трябва да го довършите обезателно, иначе то може да завърши самостоятелно, но не както сте очаквали. Емоциите са силни, но как ще се изявят зависи от духовната зрялост на индивида.Добре е за вътрешно и външно изчистването на тялото, за мантри и молитви. Покажете в този ден любовта си на близките, обградете ги с внимание.
12 лунен ден започва в 16:22 и продължава до 17:33ч на следващия ден. Луната може да ви помогне, само ако се издигнете над суматохата и започнете да мислите за душата. Ако можете да усетите връзката си с Вселената, с Бога, с всеки човек, можете вътрешно да поискате всичко. Молитвите, произнесени в 12 лунен ден се изпълняват по-бързо, тъй като небесните порти се отварят и днес всеки ще бъде възнаградени според вярата си. Освен това, енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци, защото символът на този ден е сърце. Дайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да давате милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата. Това е ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.
Може да се подстригвате през целия ден – 11 и 12 лунни дни са подходящи за целта.
Сънищата в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.

 

Източник: novini.bg