Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на

...
Последните важни аспекти в края на месеца са съвпадът на
Коментари Харесай

Бъдете предпазливи!

Последните значими аспекти в края на месеца са съвпадът на Венера с Уран и квадратурата на Слънцето със Сатурн на 29 март, само че тяхното въздействие към този момент се усеща (25 март - 01 април).

Венера съответствува с Уран - За хората от креативен специалности, дизайнери, художници, музиканти този аспект може да бъде доста плодотворен. Може да им донесе нови хрумвания за въплъщението на незавършени облици и сюжети, в този момент ще могат по-детайлно да осъзнаят и да изработят това, което преди не се е вписвало в крайния облик или идея. Ще почувстваме потребност да променим нормалната си рутина, да въведем новости в живота и връзките си, да се срещнем със остарели другари, които не сме виждали отдавна. Аспектът ускорява романтизма, основава наклонност към флиртове, завършения, може да докара до нови необикновени запознанства, другарски връзки могат да се трансфорат в сантиментални.

Слънце площ Сатурн - Влиянието от аспекта към този момент е в деяние и ще продължи в идващите няколко дни. Сатурн непрекъснато се стреми да постанова някакъв ред, да структурира активността, да възнамерява, да основава наставления. Може да се опитат да ви наложат дисциплинираност или да проявят към вас непоносимост. Планетната силата може да докара до нарушение на човешките права.

Неподходящо е за другарство с родители и по-възрастни хора.

Това е интервал, когато даже тихи хора са способни на необикновени прояви. Бъдете внимателни, тъй като е допустимо да възникне отчаяние от проекти, неточности в работата, остарели отговорности и пропуски. Увеличава се вероятността от злополуки, пострадвания, рухване от височина. Бъдете деликатни!...

Луната е в символ Лъв до 17:31ч. Хората се усещат мощни и самоуверени защото енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Може да ни обземе чувството, че можем да се оправим с всичко. Добре е да се дават и получават дарове, да се вършат приятни изненади, похвали, похвали. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през този интервал.

Луната се движи на луфт от 12:55 до 17:31ч. Не започвайте нищо значимо, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния, огромни покупки. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

Луната влиза в символ Дева в 17:31ч., където ще остане до 20:53ч на 30 март. Особено настоящи са въпросите, свързани със здравето на индивида и здравословният метод на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се подхващат разтоварващи дни или недояждане.

11 лунен ден продължава до 16:22ч. Един от най-позитивните и енергийно мощни дни. Възможно е да се осъществят всевъзможни проекти и замисли с допустимо минимум загуба на сили. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Избягвайте рискованите действия. Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Всичко в този ден би трябвало да докара до позитивен излаз. Нужно е да се има вяра в личния триумф и да се оставите на волята на движещите стихии. Ако не сте уверени в своите сили е по-добре да не предприемате съществени инициативи. За плануваните задания е нужна систематична подготовка, без нея не си коства да се стартира нищо. Бъдете деликатни и съблюдавайте баланс във всичко.
Денят е изпълнен с мощна сила и организмът се пренастройва под въздействие на особените лъчи. Добре е да се отдели внимание на здравето. Това, което сте почнали би трябвало да го довършите обезателно, другояче то може да приключи независимо, само че не както сте очаквали. Емоциите са мощни, само че по какъв начин ще се изявят зависи от духовната зрялост на индивида.Добре е за вътрешно и външно изчистването на тялото, за мантри и молебствия. Покажете в този ден любовта си на околните, обградете ги с внимание.
12 лунен ден стартира в 16:22 и продължава до 17:33ч на идващия ден. Луната може да ви помогне, единствено в случай че се издигнете над паниката и започнете да мислите за душата. Ако можете да усетите връзката си с Вселената, с Бога, с всеки човек, можете вътрешно да поискате всичко. Молитвите, произнесени в 12 лунен ден се извършват по-бързо, защото небесните врати се отварят и през днешния ден всеки ще бъде възнаградени съгласно вярата си. Освен това, силата на този ден подготвя да се прави положително за другите. Днес повече от всеки път е належащо да се демонстрира съчувствие и състрадание, да се вършат дарения, да се прави щедрост, да се вършат дарове, тъй като признакът на този ден е сърце. Дайте наслада, ентусиазъм, вдъхнете вяра и религия в сърцата на хората. Полезно е да давате лепта, изключително в случай че ви помолят за това. Помнете, че който не е милосърден, може самичък да загуби милостта на небесата. Това е ден за молитва, алтруизъм, състрадание, осмисляне на живота и своето място света. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.
Може да се подстригвате през целия ден – 11 и 12 лунни дни са подобаващи за задачата.
Сънищата в този лунен ден са оракулски. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви оферират помощ. Не изпускайте този миг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР