Последните три видеоклипа, представени на Пентагона и заснет от военните

...
Последните три видеоклипа, представени на Пентагона и заснет от военните
Коментари Харесай

Секретни подробности за срещата на американския флот с НЛО ” Тик Так “

Последните три видеоклипа, показани на Пентагона и сниман от военните водачи, за които се твърди, че преследват НЛО, са били посрещнати с доста песимизъм от страна на обществеността. Някои специалисти споделили с усмивка, че виждат птици или балони на размити видеоклипове.Но по-късно следствието на този случай, квалифициран извънредно за военните, попаднал в ръцете на публицисти от 8 канал. От документа излиза наяве, че от 10 до 16 ноември 2004 година над Тихия океан, на 160 километра от Сан Диего, самолети и кораби на американската военновъздушна войска три пъти са се опитвали да засекат избран летящ обект. Тези събития се случват в мексиканския залив.Неидентифицираният летящ обект, наименуван Тик Так (Tic Tac), е направил опит да прихване водачите Дейвид Фрайвор и неговия сътрудник Джим Слейт на изтребител McDonnell Douglas F / A-18 Hornet, изхвърчал от самолетоносача Nimitz.Информация за срещата с НЛО, дружно с видеозаписа, се появи през декември предходната година. Но отчетът беше оповестен единствено преди няколко дни. Документът отбелязва високата скорост и маневреност на няколко НЛО, които летели на височина над 18 километра, след което почнали да форсират и маневрират внезапно.
Един от образните контакти сред E-2 Hawkeye и незнаен обект се е случил сутринта на 16 ноември. Пилоти-изтребители на разстояние от към няколко километра следили бял обект с дължина към 14 метра, наподобяващ бонбон Тик Так, без крила и задвижващите системи. Един от водачите (David Favor) забелязал, че външната повърхността на Тик Так (Tic Tac) наподобява като черна дъска.Миналата година, разяснявайки историята, Фрайвор съобщи в изявление за ABC News, че през 18-годишната си работа в никакъв случай не е виждал нещо сходно: “Когато НЛО се спусна много ниско над водата, тя стартира да се пени под него. Тогава обектът разви скорост над 900 километра в час, единствено на височина от 300 метра. Когато се пробвах да го прихвана, обектът се изплъзна елементарно и с невероятна скорост изчезна от погледа ми, като се издигна нагоре ”.В отчета се отбелязва, че водачите нямат здравни проблеми след срещата с неидентифицирания обект.( Тик Так )
Докладът за аномалното въздушно транспортно средство прави няколко изводи. Например там се отбелязва, че обектът употребява технология с незнаен генезис, която не е благосъстоятелност на Съединени американски щати или други страни. Той също по този начин има способността внезапно да маневрира и става незабележим за невъоръженото око.

Интересното е, че сходно проучване за среща с НЛО не е само за Пентагона. Въпреки това, всички те са строго класифицирани. Междувременно доста специалисти не виждат нищо позитивно в такива секрети.Например, някогашен офицер от разузнаването Крис Мелън споделя в изявление за Washington Post, че нежеланието на Пентагона да разисква тези срещи и да обменя информация с други клонове на армията е опасност за националната сигурност, сравнима със обстановката, когато Централно разузнавателно управление на САЩ и ФБР не можаха да дават своевременна информация за терористичното нахлуване на 11 септември 2001 г.( Тик Так )
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР