Последните три мача от 12-ти кръг в Първа лига ще

...
Последните три мача от 12-ти кръг в Първа лига ще
Коментари Харесай

ЦСКА излиза на Лаута с амбицията да спре серията на Локо Пд от 11 мача без загуба

Последните три мача от 12-ти кръг в Първа лига ще се изиграят през днешния ден. От 15:00 часа Хебър посреща Крумовград. В 17:30 би трябвало да стартира дуелът Пирин - Славия, 20:00 ч. е дербито на кръга сред Локо Пд и ЦСКА на " Лаута ".


От началото на акцията пловдивчани към момента не са позволили проваляне. В 11-ия кръг „ смърфовете “ се изправиха против първенеца Лудогорец и в последна сметка приключиха 1:1. Локомотив е водач в класирането с точка пред Черно море. Съставът на ЦСКА е пети. Тимът изостава със седем пункта, само че има мач по-малко.

В последните пет срещи Локо Пловдив има четири победи и едно реми. В този интервал те са вкарали 12 гола и са позволили четири в своята врата. Четири следващи победи и едно реми са постигнали и момчетата от стадион „ Българска войска “ в последните пет срещи. В този интервал те обаче стигнаха до три чисти мрежи. Защитата пред Густаво Бусато играе все по-стабилно.

ЦСКА има три триумфа, Локомотив Пловдив има един, а една среща е приключила наедно в последните пет мача посред им. В този интервал „ алените “ са вкарали пет гола, а „ смърфовете “ имат на своята сметка три.

Пирин чака Славия, откакто завоюва последните си три дуела в шампионата и надигна глава, демонстрирайки своя военен дух. " Орлетата " надделяха Етър с 2:0 като посетители в предишния кръг, а преди този момент съкрушиха Крумовград с 1:0 вкъщи. Успешната серия на Пирин започва с изненадваща победа над Хебър в Пазарджик с 2:1 на 18 септември. Така тимът на Пирин в този момент заема 12-ото място в класирането с 10 точки, а при триумф може да завоюва една или две позиции в подреждането.

Славия е на последната 16-та позиция в таблицата с едвам 4 точки от 10 мача. Гостуващият отбор е в серия от седем следващи загуби и в никакъв случай в последните години не е бил в сходна обстановка. Славия не се разписа в миналите два дуела, като загуби от Левски и Локо Пловдив с 0:2.

В откриващия мач Хебър и Крумовград в мач, в който като че ли е разумно да чакаме повечко голове, защото напоследък и двата състава не се оправят добре в отбрана, а и шансът за трите точки освен това състояние е изцяло действителен и за двата състава. Хебър беше покрай триумф против Ботев Враца, само че позволи равнене и в този момент ще желае да надгради.

Пълна стратегия за 12-ия кръг на Първа лига:

30 септември, събота

Ботев Враца - ФК ЦСКА 1948 1:2

Ботев Пловдив - Берое 4:1

1 октомври, неделя

Арда - Етър 3:0

Локомотив София - Черно море 0:0

Левски - Лудогорец 0:1

2 октомври, понеделник

15:00 ч, Хебър - Крумовград

17:30 ч, Пирин Благоевград - Славия

20:00 ч, Локомотив Пловдив - ЦСКА. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР