Последните тенденции и иновации в медицинския и денталния сектор за

...
Последните тенденции и иновации в медицинския и денталния сектор за
Коментари Харесай

Иновативни технологии и богата съпътстваща програма събраха 13 892 специалисти

Последните трендове и нововъведения в медицинския и денталния бранш за 53-и път събраха на едно място експерти и представители на бизнеса в границите на интернационалното ревю БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Тазгодишното издание на професионалния конгрес остава в съзнанието на посетителите с богата съпътстваща стратегия, която сложи фокус върху профилактиката, диагностиката и лечението, както и с новата си тема ДЕРМА &ЕСТЕТИКА, отдадена на дерматологията и естетичната медицина.

Засилен интерес за присъединяване на български и задгранични компании, регистрират уредниците с над 220 директни изложители от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия, Унгария. В рамките на трите дни на форума в залите на Интер Експо Център пред съвсем 14 000 гости се показаха над 980 марката, измежду които имаше 280 нововъведения.
Високотехнологична инсталация ибезжични технологии
Комбинираните апарати за панорамни, цефалографски и 3D проучвания са единствено част от високотехнологичните артикули, които приковаха вниманието на посетителите на БУЛМЕДИКА. Висок бе ползата към портативните апарати, измежду които са ехографите от последно потомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР